|
Aracıma yaptığım amatör uygulamalar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2020 Saat 23:43 |
1-ön tampon boyama
2-arka tampon boyama ve rc egzos ve lip montajı 3-rc amblem ve yan difizör montajı 4-karbonfiber uygulamaları 5-piano black boyama 6-egzos manifold ve blok boyama 7-sis far montajı 8-klima panel ısık montajı ve onarımı 9-maspiyel-gogus halısı-koltuk kılıfı- tavan kolcak- koktuk yatırma kol- kaput yalıtım montajı 10-kırık ön arka tampon alt ayak montajı Düzenleyen kaan206 - 05 Temmuz 2020 Saat 23:50 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah hocam ellerinize sağlık
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tesekkurler kardeşim Şu sanruf için bi yer tavsiye eder misin? Forumda sanruf problemi olan bi ben varım sanırım
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Maaşallah..Kazasız Belasız binmek nasip olsun kardeşim.. Ben Koltuk kılıflarını merak ettim..Bende düşünüyorumda. Hazırmı Dikimmi acaba?
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel olmuş eline sağlık. Tamponları renk koduna göre olan doldurma sprey ile mi boyadınız?
|
|
kaan206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hazır abi peugeot servis kılıfı yaz çıkar karşına
|
|
kaan206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tabiki Zınpara Astar 3 kat boya Sonra vernik
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |