![]() |
|
Tüplü kullanim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adali34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2020 Saat 16:23 |
Abiler iyi günler. 2004 307 1.6 technplus arac aldim lpg li... tüp ile ilgili bilgim yok, öneriniz var mi acaba. Ilk defa araç aldim ve araçlarla ilgili bilgim yok.
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüp ile benzin arasında şehir içi 10 kr fark var yaklaşık Günlük az km yapıyorsan hiç açma tüpü benzinde kullan uzun yolda tüple gidersin . Eğer filtre vs değişmemişse her 10000 de 1 filitreyi değiştir. Tankın üstünde üretim tarihi vardır 10 yılı doldurduysa tankı değiştir sistemi kontrol ettir. Sıkıntı yoksa tüp iyidir ;)
Düzenleyen muzzy35 - 22 Haziran 2020 Saat 03:16 |
|
![]() |
|
Adali34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Tüpten benzine, benzinden tüpe geçiş nasıl yapılıyor peki. Ben kontak çevirince otomatik tüpten gidiyo
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Allah razi olsun
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |