|
Bitmeyen Kara Duman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
FatihBall
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2020 Saat 14:35 |
Aracım 207 1.6 hdi 92 hp Enjektör ve turbo bakımları yeni yapıldı 1 hafta önce gayet iyiydi son zamanlarda gaza yüklendiğimde aşırı derecede siyah duman atıyor 60 km yolu 40 liralık mazotla gidip geliyorum problem ne olabilir sizce ?
Düzenleyen FatihBall - 14 Haziran 2020 Saat 14:35 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam yapan yer ne yaptı enjektörlere o önemli kopmle elden mi geçti yoksa sadece pullar vs. tamir takımımı ile basit bakım mı yapıldı. yüksek oranda yakıt tüketimi havadebimetre vs. sorun olabilir. ama muhtemelen enjektörler sıkıntılı gibi yine. birde egr kontrolü yaptırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
FatihBall
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
|
Tamam hocam halletttim
|
|
Agresivee
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Agresivee
|
Nasıl halletdiniz bendede aynı sorun var türlü çözüm bulamıyorum gitmediğim usta kalmadı heryerini söktüler arabamın herşey normal diyorlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |