![]() |
|
Önemliiii |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bburkyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bburkyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2020 Saat 23:03 |
İyi akşamlar cümleten, 308 1.6 vtı comfort 2009 model aracım. Hız sabitleme kolu aldım montajını yaptım aktivasyon yapıldı ancak 4 veya 5 viteste hız sabitlemeyi devreye almaya çalışıyorum ancak yol bilgisayarında ‘hız sabitleme imkansız’ uyarısı veriyor. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
luna2308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, bazı araçların beyinlerinde bazı şeylerin kodları fabrika tarafından yaşlandırılamıyordu. Bende de 308 vtı comfort var ve aux için sorduğumda komple sistemden değişiklik yapılacağını söylediler. Orijinal peugeot servisinin verdiği cevaptı istersen servise bir sor derim.
|
|
![]() |
|
always_sb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2019 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı always_sb
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk taktırdığım da aynı sorunu yaşamıştım... aktif olması için 70 km hızın üstüne çıkması gerekiyor dedi takan kişi... o şekilde denedim olmuştu... sonra normal hızlarda da çalışmaya başladı...
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
moderatör arkadaşımıza durumunuzu bi izah edin bakalım yardımcı olacaktır. irtibat -> Alicilik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |