![]() |
|
Kalorifer Peteği veya Oring Değişimi Yardımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murataydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murataydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2020 Saat 11:42 |
Arkadaşlar forumda resimli anlatımları bulunmasına rağmen cesaret edip yapamıyorum aracım paspas kenarına antifriz damlatıyor en çok motor sıcaklığını içeriye verdiğimde damlatmakta onun o kapalıyken çok az damlıyor istanbul dayım 500 tl ve 800 tl arasında genel olarak fiyat alıyorum ve herkes torpido sökulecek başka turlu olmuyor diyor istanbul içerisinde daha uyguna veya torpido sökulme den yaptırabilecegim bir usta varsa yardımcı olur musunuz lutfen
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araştırmak lazım yapan yerler vardı hocam. ben 3 hafta önce formumuz dan 206 olan bir arkadaşın oring değişimi ve gaz kelebeği temizliğini 100 tl hallettim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
murataydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murataydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla keşke ankara da olsam burda 3 aydır kime sorsam torpido sokulcek diyor bıktim valla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |