![]() |
|
Oto elektrik gebze Peugeot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2020 Saat 18:20 |
2 3 tane elektrikçi gezdim pejoyu pek sevmiyorlar başlarından savıyorlar varmı bu konuda bildiği yer olan adam akıllı sorun çözmeye odaklı olacak
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracinin marka modelotor tipi nedir .örneğin 1.4 16v 90hp gibi yazarmisin birde nesi var tam sorun olarak
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 sw 2004 model 1.6 lpg li elektrik kaçak var Akü yiyor double teyp söktük hala yiyor elektrikçiler bakmıyorlar sürekli başkasına yönlendiriyorlar sanayide pejo çok sevilmiyormuş bu konuda o sebeple açtım konuyu muhtemelen kendim briaz araştıracağım bunun için şu elektrik kaçak lambasından aldım pazartesi bakacağım önce arka bagaj ışığını sök dediler ordan başlayacaz bakalım :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var mı hocam önerilerin ?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
elektrik kesici role devreye giriyor mu sistemi yani elektriği komple kapatıyor mu? Eğer kapatıyordu LPG tesisatının kablolarını yogunlas ilk önce LPG tesisatindan yapabilir . Sen bence ölçü aletiylede baksan daha iyi olur
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |