![]() |
|
Motor ısındıktan sonra gelen avans sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Citroenn saxo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Citroenn saxo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2020 Saat 23:30 |
merhaba.
Aracım citroen saxo 1.5 dizel. Peugeot 106 ile hemen hemen aynı olduğundan bu başlık altında sorunumu dile getirmek istedim. Artık eski bir araç olduğundan destek bulmak biraz zor olabiliyor. Sorunu şöyle izah edeyim. 2 ay kadar önce v kayışım koptu. Kasnağı kırdı ve triger’in arasına girerek takımı dağıttı. Yüksek bir meblağ ödeyerek aracı yaptırdım. Fakat o günden beri düşük devirlerde avans sesi geliyor. Usta 3-4 kez ayar yaptı fakat bir türlü tutmuyor. Araç bi 10-15 dakika ısındıktan sonra hop avans sesi gelmeye başlıyor. Soğukken veya ilk çalıştırdıktan sonra kısa mesafe gidince ses yok. Özellikle araç ısınmış ve yokuş çıkıyorsam inanılmaz ses yapıyor. Bugün tekrar açtı baktı. Avans müşürü gitmiş ayar tutmuyor dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Parçayı da aradık bulamadık dedi bakacaklarmış biraz daha. Fikri olan, destek olabilecek biri varsa çok memnun olurum. O kadar çok kafama takıyorum ki uyuyamaz hale geldim artık.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |