![]() |
|
Airbag/Kemer arizasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Openline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2020 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2020 Saat 23:52 |
yol bilgisayari ekraninda yazan airbag/Kemer Arızası mesajinin sebebi nedir arkadaslar
|
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen bendede var sanırım kemeri patladığı zaman oluyormuş hiç anii fren falan yaptınmi yani kemeri çekince sonsuz geliyormu bendeki önceki sahibi patlatmış lanet olsun alırken de fark edemedim o uyarı geliyor mecbur tamir ettirene kadar direnç attık yoksa uyaridan gınaaa geldi 😁 kemer açılıp mekanizma değişecekmiș
|
|
![]() |
|
Openline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2020 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende kemer geliyor sende gelmiyormuydu kemer peki öğrendiniz mi kemer mekanizmasinin maliyetini
Düzenleyen Openline - 02 Mart 2020 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen kardeş benim kemer çekince sonsuz geliyor usta 100 tl ye yapılır demişti komple
|
|
![]() |
|
sonsuz geliyor ne demek anlamadim
|
|
![]() |
|
Ustaya götürdüm bilgisayara bağladı bilgisayar herhangi bir arıza göstermedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |