|
Partner Tepee arıza lambası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eray özder
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Arr8 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eray özder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2020 Saat 01:16 |
2015 model partner Tepee sahibiyim kar yağışından dolayi 1. ve 2. vites de kullandım. Gösterge panelinde üçgen içerisinde ünlem olan ışık yandi ve ekranda ilk olarak genel motor arızası sonrada park yardim sistemi arızası çıktı durum bu sorun neyden kaynaklıdır. Başınıza böyle bir durum geldimi
Düzenleyen Eray özder - 11 Şubat 2020 Saat 01:28 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam park yardım sistemi muhtemelen üzerinde biriken karın ve suyun donmasından kaynaklı sürekli nesne algıladığı için yapabilir. arıza lambasıda cihaza bağlamak lazım yakıt ile alakalı yada sürekli düşük devirden kullanmadan kaynaklı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |