|
Otomatik Vites Stop Etme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Cannursoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cannursoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2020 Saat 00:27 |
||
Merhabalar. Dün akşam saatlerinde ayazağada bir yokuştayken yani tam dik bir yokuş değildi solumdan araba geçerken mecburen yavaşladım durur gibi oldum arabanın hızı çok düşüktü 5-10 km bile yokmuştur. Araba birden stop etti. Start stop devrede sandım ilk ama bildiğiniz manuel gibi stop etti. Kontağın döndüğünü görünce anladım stop ettiğini çok şaşırdım. Benzini denk gelirse aynı yerden alıyorum. Gelmezse farklı yerden ve çoğu zaman farklı yer denk geliyo geçen de gün içinde 30 tllik aldım sonra 20 sonra 50 daha da benzin almadım. Durum bundan ibaret araba yokuşta devir düşünce stop etti ilk defa başıma geldi 60 bin bakımını yaptırmadım henüz hafif bi yağ kaçırtması var demişti ustam ama önemli değil terleme gibi gözüküyor gibi bir şey demişti. Bu stop etmenin sebebi bundan dolayı mıdır. Neyden kaynaklanmıştır? Araba kullanmayı yeni yeni öğreniyorum bu arada. Araç 2008 1.2 e-vti
|
|||
FatihBall
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
|
||
arabanızın baskısı özelliğini yitirmiş olabilir dik bir yokuşta tekrar deneyın eger yıne stop ederse baskı ile alakalıdır etmez ise arac dik yokuş cıkarken şamandıra depodaki pis yakıtı pompalamış olabilir
|
|||
Cannursoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cannursoy
|
||
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Her ikisi de olabilir dediğiniz gibi. 60 bin bakımını daha yaptırmadığım için onları hep kontrol ettiricem bu hafta. Ama şamandıra dediğiniz de olabilir. Geçen benzin aldığımda hiç ibre oynama yapmamıştı birden 7-8 litre koyunca oynamıştı sonradan. Şamandıra takılı kalmıştı. Benzinden dolayı da olabilir dediğiniz gibi.
|
|||
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
can selam.
Bence senin daha acemilik döneminde olduğundan olabilir. Zaten hep yokuşta sorun yaşıyorsun. :) İleride düzeltirsin. Boş hafif yokuşta dur kalk eğitimi yap. Gaza az daha yüklen. Aracın tam otomatik değil Stop edebilir yokuşta yeterli gazı vermezsen. Fazla da deneme baskı balatayı yersin. Keyifle bin aracına. Hata arama bence
Düzenleyen omerb - 09 Şubat 2020 Saat 21:58 |
|||
Cannursoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cannursoy
|
||
Selam. Valla doğru dediniz acemilik dönemime geldiği için olabilir :) çok takıntılı bi insan olduğum için böyle şeyleri sorguluyorum ve maalesef aklıma takılıyo. Biraz paranoya var sanırım bilemiyorum :D cevabınız için teşekkürler. Bir de bir sorum daha olucaktı ön torpido airbag izi gözükmesi normal mi? Tarcanlar ekspertizi izleyince insan acaba patladı da tamir mi edildi diye düşünmeden duramıyor.
|
|||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
||
|
|||
Cannursoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cannursoy
|
||
Baktığım kadarıyla kaplama değil :) tavan airbaglere baktım sıkıntı yoktu. Torpidodaki airbag yazısı da normaldi
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |