![]() |
|
Motor sıcakken benzinde rölanti sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kursadd ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2020 Saat 22:58 |
Merhabalar,
2006 Model 206 x-design bir araca sahibim. Problemim ise benzinli&lpg'li aracımda motor sıcak iken rölantide dalgalanma ve motorun boğulur gibi olması fakat anlamadığım şey motor soğukken benzinde çalışan araçta her şey normal. Lpg'de ise motor sıcakken veya soğukken her şey normal gözüküyor sizce arıza neden kaynaklanıyordur? Sanayiye hemen gidip aracın gereksiz yerlerinin kurcalanmasını istemiyorum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg de hiçbir şekilde sorun olmuyorsa. Sorun sadece benzinde ise iki ihtimal var birisi benzin pompası diğeri benzin enjektörleri. Sogukken problem olmamasının nedeni soğukken rolanti motorunun devreye girerek motora zengin karışım göndermesi olabilir.
|
|
![]() |
|
kursadd ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Teşekkürler cevabınız için,
Isı sensöründen kaynaklanıyor olabilir mi? Hararet göstergesinde herhangi bir olumsuzluk olmadığı için bu ihtimali eliyorum fakat siz ne düşünürsünüz.
Düzenleyen kursadd - 31 Ocak 2020 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Tabi olma ihtimali var ama öyle olsa lpgde de problem olurdu diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |