|
PEUGEOT 3008 MULTİMEDİA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alaeddins
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alaeddins
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2020 Saat 13:03 |
Selam arkadailar, benim peugeot 2017 model yeni 3008 Gt line aracım var, 2 gündür höparlolerden ses çokmıyor, telefon bluetot flash radio tümü çalışır durumda görünüyor ama ses yok. Aceba hoparlorun sigortası var mı bu konuda yardımlarınız bekliyoruz
|
|
alaeddins
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hoparlörün ayrı bir siğortası yok hocam. sistemsel bir sıkıntı gibi aracınızın garantisi varsa direk yetkili servise götürün. smeg ekranla ilgili bir sıkıntı olabilir. nadir de olsa karşılaşılan bir durum malesef
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
alaeddins
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alaeddins
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teşekkürler hocam sabah yazılımı tekrar yükledim olmadı, arabayı akşam eve giderken çalıştırdım. baktım ki olmuş ama halen nedenini anlayamadım, kendiliğinden mi oldu yazılım yüklemesinden mi oldu anlayamadım
|
|
alaeddins
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muhtemelen yazılım yüklemesinden düzelmiş olabilir. birde yurt dışı sitelerde okuduğum bir makalede teyp anakart üzerindeki bazı transistörlerden kaynaklı olğunu okumuştum ama dediğim gibi nadir görülen bir durum komple smeg değişimi ile çözüme kavuşuluyor. tamir eden ruslarda görmüştüm.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |