![]() |
|
307 sw cam tavan döşeme sarkması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BilalKIRDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BilalKIRDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2019 Saat 11:13 |
Merhaba arkadaşlar
Yeni aldığım 2003 model 307sw 1.6 pack arabamın tavan sarkması var ve perde tam açılmıyor. Bunları yaptırabileceğim kaliteli uygun fiyatlı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? İstanbul anadolu yakası nda
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hoşgeldiniz. forum içinde bir kaç konu vardır hocam eğer elinizden gelirse kendiniz de yapabilirsiniz. ama dışarda hatırladığım kadarıyla 1000 tl civarı bir ücret istiyorlardı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
BilalKIRDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BilalKIRDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşbulduk teşekkür ederim gönderdiğiniz başlıklarda arkadaşlar çok güzel anlatmış
Fakat kendim yapamam sanırım. Birkaç yerden sadece tavan döşemesini yenilemek için400-500 fiyat aldım. Perde için sunrufcuya gönderiyormuş. Bakalım haftasonu ümraniye sanayide yaptırmaya çalışcam burdan sonuçları yazarım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BilalKIRDAR
arkadaslar ümraniye sanayide yaptırdım tertemiz oldu. Rastgele tabelesi olmayan biyerdi çağla oto veysel usta 05362137377 çgoogle de çıkmıyor fiyat 500
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bununla geçmiş olsun hocam güzel fiyata yaptırmışsınız. bende seneye kendim değiştirmeyi düşünüyorum tavan döşemesini
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sahinsenturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahinsenturk
merhaba
Bende de aynı problem var perde sıkışmış ve kapanmıyor ama mekanizma çalışıyor Sadece tavan döşemesi mi yaptırdınız yoksa tavan perde açılmama problemini de mi çözdünüz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BilalKIRDAR
merhaba sadece tavan döşemesi yaptırdım. Mekanizmayı sunruffcu yapıyor 1500₺ dedi yaptırmadım. Benimde tek kanat gidio geliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |