![]() |
|
207 anlamsız sorunlar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
scar1ove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü değiştikten sonra silecekler kafayı yedi. Beyinle mi alakalı bilmiyorum fakat aracı kilitlendiğinde 20 sn sonra silecekler iki tık yukarı çıkıyor farlar da 2 kez çakıyor,
Kapıları açtığımızda silecekler bozuk konumdan doğru pozisyonuna dönüyor. Araç çalışırken herşey düzeliyor fakat sorun araç park halindeyken kilitledikten sonra çıkıyor. Biryerden şase mi aliyo diye bütün soketleri kabloları temizledim söküp taktım. Beyni söktüm taktım yeniden. Soketlerini de temizleyerek kontrol ederek taktım sorun düzelmedi . Hatta bazen sürekli devam ediyor. Bazen bir kez yapıp duruyor . Videosunu çektim bakabilirsiniz Ayrıca dün gece 5.30 da farlar yanıp sönerken silecekler tıktık adım adım ilerliyor delirmiş gibi durmadan o şekilde tekrarlıyordu. Belki de sabaha kadar öyle yanıp söndü. Uyandığımda kontağı açtım düzeldi..
Düzenleyen scar1ove - 16 Kasım 2019 Saat 17:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |