|
407 bagaj sorunu (çözüldü) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alperen.erdu
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperen.erdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2019 Saat 14:44 |
Herkese merhabalar arkadaşlar aslında bu konunun forumda çözümü mevcut ama benim özel bir durumum var kumandadan bagajı açabiliyorum ancak bagajdaki tuş üzerinden açamıyorum bunun çözümü yol bilgisayarındaki menüden boot seçeneği deaktif etmekmiş ama benim aracımda orijinal yol bilgisayarı yerine sonradan takılmış bir android cihaz var o yüzden bu menüyü bulamıyorum çözüm önerilerini bekliyorum
Düzenleyen Alperen.erdu - 13 Kasım 2019 Saat 19:51 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam dediğiniz gibi orjinal teyp ve ekran bulup yeniden aktif etmeniz gerekiyor muhtemelen. tuş butonunda sıkıntı yoksa.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Android Multimedyadan aktifleştirilebiliyor. Taktırdığınız yerde veya Kazımkarabekir Caddesi'nde
Multimedya Dünyası'nda Erol veya Ali beye müracaat ederseniz sorunu çözerler.
|
|
06-15HT787
|
|
Alperen.erdu
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperen.erdu
|
Bilgiler için çok teşekkür ederim bahsettiğiniz yer ankarada sanırım ben istanbuldayım ama istanbulda bir multimedya işine bakan bir yere uğrayacağım tekrardan teşekkürler
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Pardon ben sizi de Ankara'da gibi görmüşüm. Evet, bir elektronikçi veya multimedya ile uğraşan birisi sorunu çözebilir.
|
|
06-15HT787
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabi takılan cihazın araç desteği varsa hocam. ayarlar menüsünde araç konfigirasyonu diye bir sekme oluyor şimdi aklıma geldi kusura bakmayın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ocaliptus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Evet, Sonerkyl'nin de dediği gibi, Multimedya sisteminiz navimex ise Araç Bilgisi diye bir seçenek var.
- Araç Bilgisine tıklayınca ingilizce olarak; - Car Set... buna tıklayınca da - boot permanent locking seçeneğinde okey işaretini kaldırırsanız bagaj dışardan 407 logosunda 0 ortasına basınca açılır.
|
|
06-15HT787
|
|
Alperen.erdu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperen.erdu
|
bugün itibari ile sorunu çözdüm aslında tüm sıkıntı yapılan kötü türkçe çeviriden ibaret araç ayar sekmesinden oto sürüş işaretini deaktif edince sorun düzeldi oto sürüş ne alaka gerçekten bir fikrim yok ama aynı durumda olan arkadailar için oto sürüşü deaktif etmeniz yeterli teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
|
|
sinyorbc
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2021 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kral beni kurtardın süpersin😂
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |