![]() |
|
gösterge ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mrtks55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 Saat 11:08 |
aynen çok uyumlu bir cihaz
|
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, çalışıyor
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
sezginsasmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
Merhaba iyi akşamlar,
Antalyada bu işleri yapan bir elektronikçi var. Biraz önce google da gezerken buldum. Mesai saatleri içerisinde arayana cevap veriyor. Aşağıdaki numaralardan bi şansını dene istersen. 0242 3440066 0532 7882366 Eğer görüşme yapabilirsen, ayrıca kilometre Gostergesindeki ekranın yazılarının kaybolmasını Hallederlerse bana da haber verirmisin. Ben Ankaradayım. Gerekirse arabam ile gider sorunu Çozdurmeye çalışırım. Iletişim numaram.. 0536 3769027
|
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
KM ekranda kalmıyor, aracın beyninde kayıtlı, öyle birşey olması mümkün değil. Ben kullanıyorum.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
erkanengin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkanengin
PEKI GÖSTERGE PANELINDEKI EKRAN DEĞİŞİMİ YAPILDIĞI ZAMAN ARACIN KM.Sİ NE OLUYOR. SIFIRLANIYORMU YADA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMESI ICIN NE YAPILIYOR. BIR ARA BENDE DEGISTIRMEYI DUSUNDUM FAKAT KM. SIKINTI CIKARTIR MUAYEDENE ALIM SATIM ISLEMLERINDE DEDILER VAZ GECTIM OYUZDEN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Ben 2 yıl kadar önce Navimex multimedya taktırdım, herşey gayet güzel çalışlıyor.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Ben 2 yıl önce taktırdım, her şey çalışıyor.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
samizeldestan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Navimex'in ekranında klima, yol bilgisayari ve geri görüş kamerası çalışıyor mu?
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla biriniz paraya kıyıp alıp deneyeceksiniz. Benim aracımda böyle bir sorun olsa şimdiye çoktan almıştım. Gözü kara biri bekleniyor. Efendiler :)
Benim şahsi fikrim herhangi bir sorun olmadan gelmesi ve uymasıdır. Hatta fazla beklemek istemeyenler, ücretli kargoları seçip erken gelmesini sağlayabilir. Artık bu ürünler gümrüklü geldiği için, kaybolma olayı olmaz diye düşünüyorum Ama almadan satıcıya sorunuz. Mümkünse sizinkini söküp resim atınız satıcıya.
|
|
![]() |
|
kissme42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
aliexpesten alıp taktıran varmı varsa sonuç nasıl
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Çözümü belirttiğim linkten alıp, herhangi bir oto elektrikçisinde değiştirtmek, sadece hemen olmaz 2 ay sonra olur.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
ANTALYA0742 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
malesef pahalı ama çözümde yok mecbur onlara yaptiriyoruz sanki cep telefonu ekranı değişiyor....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Antalya'da verilen linkteki adreste gösterge tamiri için 550 Tl. istiyorlar, millet sanki parayı Dim Çayı'ndan topluyor. Aynı ürünün sıfır fiyatı nakliyesi ile beraber aşağıdaki linkte 310 Tl. El insaf yani .
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
yol bilgisayarı ekranı ısı görünce pikselleşmesi diyot ya da kapasitör arızası yüzünden. soğukta bir sorun olmuyor. eliniz lehim tutuyorsa 3-5 liraya halledebilirsiniz, bozuk olan devre parçasını tespit edip değiştirin. yaptıracaksanız bulunduğunuz ildeki elektronik çarşılarına uğrayın cüzi bir miktara yaparlar.
|
|
![]() |
|
ANTALYA0742 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
valla 10 dk sürmedi gayet güzel oldu.ekranin bir sürü özelliği varmış hiçbiri okunmuyor muş meğersem.
|
|
![]() |
|
kissme42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
sağlıklımı peki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
iyiymiş bana 550 Tl ye yaptılar 😕😕
|
|
![]() |
|
henüz yaptıramadım 450 tl fiyat verdiler maddiyat?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
sen yaptırdın mı ne yaptın ?
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |