|
Motor şanzuman ve esp arızaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Müdür
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2019 Saat 23:03 |
Arkadaşlar Merhaba
Bu konuyu bana yardımı dokunacak bilgileriniz olduğuna inandığım için açtım 2012 model 208 1.6 dizel aracım yarı otomatik arada sırada ekranda motor şanzuman esp arızalarını yakıp korumaya geçiyor akü kutup başını söküp taktığımda düzeliyor arabanın vites geçişinde hiç sorun yok fren müşhrü olabilir die değiştirdim fakat yine tekrarladı araç 100 binde gidişinde hiç sorun yok ama bu şekil her defasında kaputu açmak can sıkıcı bilgisi olan varsa yardım rica ederim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz hocam. aracınızı servise götürüp arıza kodlarına baktırdınızmı. abs sensörlerinden biri arızalı olabilir yada kirlendiği için bu tip arızaları verebilir. araç soğuk iken disk ve balataların olduğu yerleri basınçlı su ile güzelce bir temizleyin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Müdür
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün işin ehli bir beyinciye gittim aracı bağladı makinaya kontrol edip sildi şimdi tekrar yapınca netleşecek dedi çıktım 15 dk sonra döndüm bütün bu arızaları yakma sebebi gaz pedalı dedi peugeout dan bir ıstayla da görüştü onay aldı kronikmiş değiştirdim gaz pedalını bakalım yapacak mı yine kısmet artık sağolun
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geri dönüş için teşekkürler inşallah bir daha sorun yapmaz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
kimiraikkonen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Valla 208 bu. Yapar yani. Teknik olarak inceleyen kişiler bile deneme yanılma yolunu tercih ediyor.
|
|
frknhacioglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı frknhacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Konunun üzerinden geçmiş olmasına rağmen aynı arıza başıma geldiği için teyit etmiş olayım.
Aracı arıza kodlarını verdiğinde makineye bağladığımızda gaz pedalından kaynaklı olduğunu gördüm. Arızaları sildik ve sorunsuz yola devam ettim. Yaklaşık 5 ay oldu bir daha olmadı. Ustam hemen değiştirmeyelim belki anlık kablosal bir durumdur demişti. Öyle görünüyor :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |