![]() |
|
Peugeot 207 hakkında tavsiye... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MelihAksvk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2019 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MelihAksvk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2019 Saat 15:52 |
Arkadaşlar herkese merhabalar Peugeot 207 almayı düşünüyorum bütçem şimdilik 25 26 yani hatasız kusursuz bu paraya olmayacağı için ağır hasar kayıtlı veya hasar kayıtlı arıyorum daha önce 206 kullandım 2 yıldan fazla süre ve Peugeot hakkında ki ön yargılar yıkıldı gerçekten motoru çok dayanıklı ve diriydi üstelik doğru düzgün bakım yapmamama rağmen oldukça memnun kaldım bu paralara 207 alınır mı alınırsa nasıl alınır nelere dikkat edilir kronik arızalar var mıdır dizel mi yoksa benzinli mi tercih edilmelidir 1.4 hdi kasanın çok ağır olduğunu duydum bu ne derecede doğrudur yoksa 1.6 dan şaşılmamalı mıdır 207 kullanıcısı arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum herkese hayırlı forumlar :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
207 güzel araçtır. Dizeli çok ekonomiktir. Fakat o fiyata alacağınız 207 sizi epey üzer. Astarı yüzünü geçebilir.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustam bence elinizdeki paraya göre arac bakın. 207 cok güzel aractır. Ama o paraya yıkık dökük alır hem arabadan hemde pejodan sogursunuz. Benim mantıgım iyi arabanın döküğünü almaktansa kötü arabanın iyisini alırım. Örnek şuanda 2002 model palio var otomatik 2 yıldır kullanıyorum cokda memnunum aynı para belki gidip daha konforlu güzel bir arac alsaydım eminim ki elim içinden cıkmazdı
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin yerinde olsan 2005 model ve üstü 307 lere bakarım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |