|
Hız göstergesi geriden geliyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
batuhangg
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı batuhangg
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2019 Saat 17:50 |
Aracımın aküsünün bitmesi üzerine çalıştırmak için vurdurdum ve ibre bir süre tam aşağı düşmüş konumda kaldı aradan biraz zaman geçti ve artık hızım 50-60 ın üzerine çıktığında ibre 0 dan başlayıp 40-50 lere yavaş yavaş çıkıyor fakat benim o sıradaki hızım 100-110 civarı oluyor. Yaşayan veya öneride bulunabilecek var mı
|
|
tungajo
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gösterge panelini sök. Gösterge camını sök. Kontağı çıkar anahtar olmasın yani. İbreyi yukarı yani.saat yönünde çevirirsen 2 yada 3 cm birden atlar. Aşağı yani saat yönü tersine yaparsan tatlı sıkı milim milim sarar. Şimdi ayarı sen yapıcaksın. Saat yönünde götürüp 0 kmye milim milim sarma konumuna getiriceksin. Aracın kontağını tak çalıştır. 0-10km geç atar sonra asıl hızını gösterir. Olmadı haberleşelim mesaj at. Bu arada kontak taktığında geri atlama yada kaç ma yapıosa Milim sarma yani başlama konumuna getirmemişsindir. Sil baştan yap.
|
|
tungajo
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ve bunu yaparken nazik ol.
|
|
batuhangg
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı batuhangg
|
En kısa zamanda bunu deneyeceğim, teşekkür ederim
|
|
batuhangg
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı batuhangg
|
Gösterge panelini söktüm ancak camı yapışık olduğu için tekrar takamama ihtimalinden dolayı zorla çıkarmayı denemedim, arka tarafından erişmeye çalıştım ancak o zaman da göstergelere elle müdahale edemeyeceğimden dolayı varzgeçtim
|
|
tungajo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cam panel çıkmıyorsa ki çıkması lazım aslında
Araç marka model nedir
|
|
batuhangg
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı batuhangg
|
96 model 406, camın çıkarmaya çok uğraştım ancak dediğim gibi çıkabilecek gibi görünmüyordu
|
|
tungajo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://youtu.be/W1HwE_TjZXE
Hocam videoyu izleyin arkada 7-8 vidası var Ama kablolar bağlı olması lazım yarım kontakta yapman lazım Hiç olmadı gösterge yelkonivanlarını sök rölantide geri tak Peugeot 406 - Interventions planche de bord Yaz youtubeye. Link açmaya bilir.
Düzenleyen tungajo - 31 Ağustos 2019 Saat 23:53 |
|
batuhangg
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı batuhangg
|
O vidaları da söktüm ancak ortada da vida varmış sanırım ona hiç dikkat etmediğim için birbirinden ayıramadım o parçaları, tekrar bir fırsat bulursam uğraşayım. Teşekkür ederim bu ilginden dolayı
|
|
tungajo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı problemi yaşadığım için
Nekadar sinir bozucu olduğunu biliyorum Umarım yaparsın aklında soru olmaz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |