![]() |
|
Ağır Bakım Sonrası Sıkıntılar ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AquaRegia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2019 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AquaRegia
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2019 Saat 14:27 |
Merhaba arkadaşlar,
Ocak ayında Peugeot 207 1.4 Hdi Urban Move 2012 model araba sahibi oldum. Aldığımda 94bin km deydi ve 96bin kmde ağır bakımlarını yaptırdım.(Daha önce yapılmamış). Kısacası bakımda Baskı Balaka Triger Seti Motor Yağı Yağ,Hava,Mazot Filtresi Altarnor Kayışı Balata Spreyi ve 2 lt. Şanzuman Yağı değiştirildi.Totalda 2bin tl tuttu. Ustaya parçalar kaliteli ve orjinal olsun dedim. Çok arabadan anlayan biri değilimdir bu arada. Ustada iyi midir kötü müdür bilmiyorum, bi arkadaşın tanıdığı. Neyse bakımdan önce debriyaj cok geç kavrıyordu ve vites geçişlerinde düşük viteslerde özellikle bi tekleme söz konusuydu. Tekleme demişken geç kavrama gibi. Bakımdan sonra araçta debriyajı normale döndü fakat araba rolantideyken ve kaldırırken çok titreme oluyor. Usta eski volanta yeni baskı balata taktık yer yapana kadar titreme olur 100,200 km sonra düzelir dedi. 5000 km yaptım düzelme yok daha. Üstelik arabada vites geçişlerinde yine geç kavrama oluyor gibi 1,2 sn civarlarında bi tekleme oluyor. Bakımdan önce daha iyiydi nerdeyse araba,o kadar para verip bunları görmek soğuttu resmen beni arabadan. Ne yapmalıyım sizce ???? |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal balata kullanmamış olma ihtimali yüksek titreşimde büyük ihtimalle şanzımandan dolayıdır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |