|
Bu araç satın alırmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
caldera
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2019 Saat 11:04 |
Herkese iyi günler,
308 bluehdı otomatik araç almak istiyorum bu günler de bir araç denk geldi 2016 style paket 108 binde tramer 9 bin sol ve sağ arka kapı komple boyalı(sök-tak işlemi de var) ,sağ ve sol arka çamurluk komple boyalı sol ön çamurluk boyalı fiyatı 78 civarında detaylı ekspertiz yaptırmadım ama yaptırdıktan sonra başka bir hatası olmaması durumunda sizce bu araç alınabilir mi? Uygun fiyat ama satarken çok sıkıntı çıkarır mı bana? Bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. |
|
Hasbinabd
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2019 Konum: BANDIRMA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hasbinabd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yetkili servis te mi yapılmış araç ? . 78 iyi fiyat malum sitede temizleri 90 bin tl
|
|
caldera
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malum siteden değil tesadüfen denk geldi araç tanıdık vasıtası ile ama çekince de kaldım cevabınız için teşekkürler
|
|
caldera
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yetkili serviste işlem görmüş
|
|
Tibuk53
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanından dahi geçmem .... Araç hatasız ise ancak alırım.... Henüz mevcut kasanın hatasızlarından emin değilken siz amiyane tabirle tost olmuş araca bakıyorsunuz. Alırsınız binersiniz satamazsınız
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |