|
Bipper Modifiye Konusunda Tavsiyeleriniz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hsyn39
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2019 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2019 Saat 11:39 |
Herkese selamlar. Foruma yeni katıldım. Aracım siyah renk Bipper 1.4 Hdi 2009 model. Chip tarzı uygulamaları düşünmüyorum. Amacım çok bozmadan estetik yönden modifikasyonlar. Yapmak istediklerim;
Öncelikle 4 takım jant almak istiyorum. Orijinal kapaklar duruyor üzerinde. Siz kullanıcılardan yakışıklı jant önerileri bekliyorum. Pasta cila yaptırıcam hatta en önemlisi bu. Boya biraz matlaştı parlasın istiyorum. Bu konuda sormak istediğim bizim Bipper de boya vernikli mı değil mi bilmiyorum çünkü vernik varsa verniği sadece boya ise boyayı incelttiğini biliyorum pastanın. Vernikli ise komple pasta cila artırılacak. Aynı zamanda orijinal boya duruyor üzerinde. Ses sistemi konusu var tabi. Orijinalden temiz ses alamıyorum yüksek ses dinlediğim zaman. Bu da can sıkıyor. Bu konu apayrı ama yeni ses sistemi gerek ve tavsiyeleriniz neler olur? Gözümüz yükseklerde değil tatmin etse yeter. Şimdilik düşündüklerim bunlar varsa şunu bunu yapabilirsin diye onları da ekleyelim. Bu arada araba babamda iki güne de fotoğrafları koyuyorum. |
|
Hsyn39
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2019 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayatımda bu kadar ölü bir forum görmedim yahu. :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |