|
Kaporta Tamiri Ortalama Maliyet |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Bu arada konuyu bastan okudumda ersin kardes sen ne yaptin arabayi ne kadara hallettin yada sattinmi
|
||||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|||
Aracin saglamligiyla falan pek alakasi yok carpma sekiliyle alakali, mesela benim arkadasin 206 GTi araci Mercedes W211 kasa araci pert ettiydi fakat GTi da fazla birsey yoktu duzelttim boyadim kullaniyor suan. Eger 206 nin yerinde o öndeki honda olsaydi oda ayni sekilde olacakti. Arkadan vuran van agir, yuksek ve hizli oldugu icin sıkıstırmıs araci.
|
||||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||||
ersinyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
|||
o dönem 5.000 tl gibi bir rakama yaptırdım, bir buçuk yıl daha kullandım geçtiğimiz ay sattım abi
|
||||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|||
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |