|
Yağ Üflemesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Raskoln53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2019 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Raskoln53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2019 Saat 00:50 |
P.301 2013 model 1.6 dizel aracım var.Araba Çalisir vaziyette yağını kontrol etmek için çubuğu çıkardım. Hafif üfleme yapıyordu.Bu gayet normal fakat elimi üfleme yaklastirdigimda baktim elime yag geliyor. Yağ çubuğunun ordan motor yağ Üflemesi normal bir durum mudur ? Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aramıza hoşgeldiniz hocam bu üfleme muhabettine takılmayın yeni nesil araçların hepsinde üsten eksantirik olunca normal bir durum. yağ yakma eksiltme vs varsa o zaman sıkıntı eğer kafanıza çok takılıyorsa kompereyon testi yaptırmanızı tavsiye ederim. ama bence bir sorun yok yok
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |