![]() |
|
Çatlak stop ile muayene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 Saat 16:04 |
||
Muayene zamanı geldi çattı. Sol arka stop kırıktı yapıştırdım. Üzerine de kırmızı film çektim. Bu şekilde muayeneden geçer mi? Araç lpg li. Lpg yönetmeliğinde değişen bir şey oldu mu? Geçen muayene de LPG borusunda ki spiralleri söktürüp sızdırmazlık istemişlerdi. Yine öyle bir şeyle karşılaşmamak için neler yapmak lâzım. |
|||
![]() |
|||
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
muayeneden geçer bu şekilde. benimkisi de buna ykındı geçti sıkıntı olmadı
|
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçer inşallah. Lpg ile ilgili değişen bir şey oldu mu
|
|||
![]() |
|||
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
||
benim araç dizel. o konuda bişey diyemeyeceğim.
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Lpg de spiral varsa hafif kusur yazıyorlar. Önceden ağır kusurdu değişti.
|
|||
![]() |
|||
||
Onun haricinde değişen bir şey oldu mu biliyor musunuz. Birde bu çatlak stop lambası muayene de sorun çıkarıyor mu?
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Lpg de yenu birşey yok bildiğim kadarıyla. Benim eski stop lambam da çatlaktı muayenede sorun çıkmamıştı
Düzenleyen talip206 - 28 Haziran 2019 Saat 22:59 |
|||
![]() |
|||
||
Düzenleyen x571 - 01 Temmuz 2019 Saat 14:53 |
|||
![]() |
|||
sozuak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
||
Geçen muayenede aracı aldığımızda devletin verdiği ruhsatta 4 kişilik yazdığı, 5 kişilik yazması gerektiği için yada tam tersi hatırlamıyorum ağır kusurla muayene tekrarı verdiler. Aracın emniyetini etkilese anlayacağım ama saçmalık.
Ondan öncekinde de Camlarda R43 yazdığı kendinden koyu olduğu halde dikkat etmemişim geçtik diye araçta cam filmi var hafif kusur yazmışlardı. Saçmalıklar bitmez. Bir sene kendi zoraki yaptırdıklarını ertesi sene tu kaka ilan ediyorlar.
|
|||
![]() |
|||
umydn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
||
3 gün önce yağmurlu bir havada muayeneye gittim. Ön fren hortumlarında yağ kaçağı olması sebebiyle muayeneden bıraktı. Sanayi de ön fren hortumlarını söktük baktık hortumlara sadece ıslanmış. Ne olur ne olmaz diye yenisiyle değiştirdik. Muayene işi baya bir sıkıntı. Senden bir öncekini aynı sebepten dolayı geçiriyor fakat sana gelince bırakıyor veya olmayan birşeyden muayeneden bırakıyor. Kul hakkı önemli. Adamların işi de zor fakat dikkat etmeleri gerekiyor.
|
|||
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
|||
![]() |
|||
||
Zor falan değil. Basit gözle muayene yapıyorlar. Millet 250 liraya conta kontrolüne kadar bakıyor. Bunlar yalandan şase de çürük var mı, far ayarı, fren testi, korna çalışıyor mu falan filanla geçiitiriyorlar
|
|||
![]() |
|||
cihanozcelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2019 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanozcelik
||
benim anlamadığım adam şahini dökülüyor ama adam geçiyor nasıl oluyor?
|
|||
![]() |
|||
||
Valla onu bende bilmiyorum. Bu iş iyice söğüşlemeye döndü. 2002 model arabanın mtv si her yıl artar mı yaa. Oluyor işte.2 sene önce kendi yaptırdıkları spiral i ağır kusur sayıp sızdırmazlık dahil 5oo liraya maloldular bana. Bu yıl plaka dan çaktılar. 2 sene sonra hangi saçmalıktan çakacaklar bakalım.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |