|
2008 korna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mustafa5532
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa5532
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2019 Saat 15:39 |
Arkadaşlar 2017 model 2008 allure dizel otomatik var. Araçta kornayı bir türlü sevemedim. sanki bisiklet kornası gibi çok cılız ve çirkin bir sesi var. Gerçi sesin çirkinliğini geçtim de daha yüksek bir ses istiyorum. Bu konuda da sormak istediğim bir iki şey var. Yardımcı olursanız sevinirim.
-Aracın kornasını bir türlü görmedim (gerçi altına yatıp bakmadım). Bu korna nerde? -Yeni yüksek desibelli bi korna alıcam ne tip nasıl bir korna alabiliyoruz? -İyi kötü el becerim var acaba kornayı ben değiştirebilirmiyim?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sorularınızın cevaplarına gelince
1-korna tampon ve on panel (radayatörün önünde) kalıyor. muhtemelen sökmek için aracı kaldırmak lazım 2-korna seçeneği size kalmış hocam herhangi bir aksesuarcından sesi düzğün bir korna deneyerek almak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mustafa5532
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa5532
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hoşbuldum.
öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Heralde jak girişi olan herhangi bir salyangoz korna almam yeterli netten gördüğüm kadarıyla peugeot larda korna salyangoz ve ortasında vida ile sabitleme var.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
doğrudur hocam pek korna ile işim olmadığı için araçlarımın bir çok yerini söküp takmışımdır ama korna ile pek işim olmadı. ses neyse kabullendim ben hep
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Talha89
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, ben de geçen sene GT Line aldım, ama aracın tipine korna gerçekten hiç yakışmıyor.
1- Korna değişikliği garantisini bozmadan yapılabilir mi? 2- Yeni alacağımız kornanın uyumluluğunu nasıl anlayabiliriz? Mesela 3008 kornası çok güzel, hem yüksek seste hem de tok ve kalın. Onu takabilir miyiz? 3- Evrensel bir standartta mıdır kornalar fiziki çap ve bağlantı şekli olarak? Ya da elektrik tüketimi konusunda kısıtlaması var mıdır araçtan araca değişen? Şimdiden teşekkürler.
|
|
- Talha
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |