|
Peugeot Senin için Ne demek ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 151617 |
Yazar | ||
sport27
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
|
||
ibrahim
|
||
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
9 senedir başımın tatlı belası bizim gibilerin ucuz mercedesi demek
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
serkan066066
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
|
|
pejo demek borç demek sanayi demek çile demek :/
|
||
Cemm
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyi akşamlar sevgili Aslan severler üzülerek söylemek istiyorum aracımdan vazgeçmek zorunda hissediyorum kendimi motor ustam işinin ehli ama elektrik konusunda yardımcı olan usta biraz düz mantık çalışıyor bir hafta içerisinde 2 kere kurtarıcı ile sanayiye gittim aracımı ağır hasarlı aldım daha doğrusu dayım aldı aracı görmemiştim bile ve adamlar toplayamamışlar satmayı düşünüyorum tabiki herşeyini yaptırdım dört dörtlük durumda bir çok parçasını orjinali ile değiştirdim ama ne yazık ki artık bıktım ama kesinlikle Peugeotu her ortamda savunurum konfor fazlası ile özellik üst seviye yolda gidişi fazlasıyla iyi işte seviyorum ama yapamıyorum artık üzüntümü paylaşmak istedim
Aslan kükreyince bütün fareler kaçışır
|
||
Memento mori at Carpe diem
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu tip toplanan araçlar işçilik çok önemli hocam demekki elektrik sisteminde sıkıntılar var. ve toparlaması baya bir maliyetli olmuş. Artık hayırlısı diyelim. eğer istersen peugeot elektrik sistemini iyi bilen bir servis var oraya uğrayıp bir fikir almak istersen söyleyeyim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
ÖZGÜR77
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2019 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peugeot demek öncelikle heyecan sonra aşk ve tutku demek, konfor, ekonomi, güç, kalite hepsi peugeotta.
|
||
Cemm
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi sadece elektrik olsa komple tesisat yenilenir ama sadece tesisat değil beyin problem direksiyon pompası problem benzin pompası problem kapılar problem araba komple kaportaya girmesi gerek şanzıman baştan yenilenmesi gerek emniyet kemerim bile çalışmıyor daha sayayım mı abi ben bu arabayı toplayamam sadece motorum sağlıklı asla yolda bırakmadı eve kadar getirdi sonra çekiciyle sanayi uygun bir araç bulursam gerçekten satmayı düşünüyorum aynı güveni verebilecek az araç var aracı Peugeot a satıp 0 308 mi alsam da diyorum peşinat sayıp uygun taksit planı yaparlar mı acaba
Yine aklım Aslan’da
|
||
|
||
Cemm
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi sadece elektrik olsa komple tesisat yenilenir ama sadece tesisat değil beyin problem direksiyon pompası problem benzin pompası problem kapılar problem araba komple kaportaya girmesi gerek şanzıman baştan yenilenmesi gerek emniyet kemerim bile çalışmıyor daha sayayım mı abi ben bu arabayı toplayamam sadece motorum sağlıklı asla yolda bırakmadı eve kadar getirdi sonra çekiciyle sanayi uygun bir araç bulursam gerçekten satmayı düşünüyorum aynı güveni verebilecek az araç var aracı Peugeot a satıp 0 308 mi alsam da diyorum peşinat sayıp uygun taksit planı yaparlar mı acaba
Yine aklım Aslan’da |
||
|
||
fatihcetinn99
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatihcetinn99
|
|
otoban faresii
|
||
byakif
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2020 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peugeot demek ejderha demek
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 151617 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |