|
peugeot 308 2012 model otomatik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bülent dincler
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2018 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bülent dincler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2019 Saat 18:59 |
peugeot 308 2012 model otomatik aracım için 4 lülerin ve esp nin olduğu plastik aksamın dışı.. ve ve altındaki klima panelinin dışı ve vites kolunu cevreleyen plastik aksam lazım ( bu parçalar cekince çıkan plastik trim ler ben bendekileri boyadım ve istedğim gibi olmadı elinde olan varsa almak isterim )
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çıkma temizlerinede uçuk fiyatlar çekiyorlar hocam. benimkinde ufak bir deformasyon tanıdık aracı ile pianoblack veya karbon kaplama (folyo deil) elektroliz yöntemi ile yazın 150-200 tl arası bir fiyat almıştım şaşmaz ta bir tanıdık sayesinde vakit bulamadım gidip yaptırmaya. siz muhtemelen aynı renk tonuna ulaşmaya çılıştınız olmadı. Boya işlemini nasıl yaptınız hocam.? direkmi boyadınız yoksa zımpare vs. plastik astar da kullandınızmı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustadım,parçaları zımparalayarak,tekrar Boyaya bilirsiniz,şahsen aracımdaki parçaları piano black kendim boyamaya çalışmıştım, istedigim gibi olmayınca zımpara atarak boyacıya boyattırdım. Elimde bir takım var.(klıam paneli manuel)parçalar piano black boyalı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |