![]() |
|
Farların ve Gösterge Işıklarının Geç Yanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ORhun53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2019 Saat 10:55 |
Arkadaşlar Merhaba;
Aracın farlarını açınca bazen hemen açılıyor bazen ise 3_4 saniye sonra ikiside aynı anda açılıyor. Bunu araç çalışmazkende aynı sıkıntıyı yapıyor araç çalışırkende aynı sıkıntıyı yapıyor. Neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum. Video linki aşağıda paylaşılmıştır. Düzenleyen ORhun53 - 05 Mart 2019 Saat 21:57 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
far sinyal kolunda sıkıntı olabilir - kablolarda temazsızlık yada bir yerde şase bağlantısı oksitlenmiş olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ORhun53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Bugün farkettim kol temassızlık yapıyor üzerinden bastırınca hemen yanıyor. Tamir yoluna gidicem önerilerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Ben com2000 ünitesini sökmüstüm. Eğer sorun kolun dip tarafindaysa benzer şekilde sökebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |