|
Katalizör iptali Hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2019 Saat 02:42 |
Selamun aleyküm aracıma katalizör iptali yaptırmayı düşünüyorum ve katalizör tıkali diyorlar egzozcular bunun bana eksisi veya artısi ne olur ? Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aleyküm selam katalizör iptali sonrası araç arıza ışığı yakar onu beyinciler söndürür. Aracın çekişi artar. Yakıtı biraz artar. Egzoz kirliliği artar başka bir problemini duymadım
|
|
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok teşekkürler :) zaten km 50 krs yakıyor 1.6 araç nasıl 50 krs yakar anlamiyorum
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzin 6 tl yi geçti bırakta yaksın 50 kuruş
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |