![]() |
|
Geç çalışma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet UYAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2019 Saat 17:47 |
Yağ bakımında ustama baktırıcam artık
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bir yerden hava yapıyor demekki hocam hortumları kontrol ettirmek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mehmet UYAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun teşekkürler verdiğiniz bilgi için
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sızdırma oldugunu söyledigin için hava aldıgını düşünüyorum örümcek hortum (üzerinde elcik kısmıda var) diye birşey var onu değiştirirsen sorun çözülür gibi duruyor bence sızdırma olmasa enjektör diyicektim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamünaleyküm arkadaşlar bi sorunum var aracım partner adventure 2.0 hdı soğukta bir yada iki gün beklediğinde geç çalışma çalışıp hemen ardından stop etme yada çalışmama sorunu yaşadım ustaya gittim bujileri sağlam pompa olabilir dedi enjektörler olabilir dedi ben çok inanmadım ertesi gün sabah çalıştırmadan kaputu açıp el pompasıyla biraz pompalama yaptım filtre kutusundan mazot aktı biraz, marşa bastım daha rahat çalıştı sorunum filtre yada filtre kutusuyla alakalı olabilirmi kapağını iyice sıktım ama pompalama yapınca sızdırıyor acaba mazotu geri kaçırıp hava mı yapıyor bu sadece kışın soğuklarda oluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |