![]() |
|
peugeot 307 kaputu dışardan nasıl açarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2019 Saat 18:41 |
arkadaşlar aracımın akşam aracımın kapılarını kilitledim ancak plaka lambaları sönmedi sonra akü kutup başını sökmeden kapıları kumandadan kitledim sonra kutup başını söktüm bi gün sonra anahtarla kapıyı açmak için anahtarı soktum anahtar dönmedi açamadım. bende kaputu dışardan açmayı düşünüyorum daha önce açan varmı grupta yardım bekliyorum.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde kaput dışardan açılmaz, zorlar açarsanda hem kaputa hem kilide zarar verirsin bayada uğraşman gerekir
|
|
![]() |
|
27BEN80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
dişardan kaputu açmak zor anahtar deliğine yağ veya v40 sıkıp dene dahada olmadı yapacak bişey yok çalardan çözüm ara
|
|
BARAN
|
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç bu arada makyajlı kasa
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Facebook'ta Peugeot 307 Türkiye sayfası var oradan bilgi edinebilirsiniz hocam video paylaşımı vardı. Bir arkadaş aracın altından müdahale ederek açıyordu kaputa zarar vermeden.. |
|
![]() |
|
deneme51 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
20 cmlik demir profil ile dışardan rahatca acabilirsin ama el feneri kullanman sart ben çok açtım halada açıyorum 3 dakika almaz acmak
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Eger kutup basini takmak istiyorsaniz araci kriko ile kaldirip altina girip takabilirsiniz.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Hallettim arkadaşlar çilingire açtırdım kapıyı
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
27BEN80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
geçmiş olsun
|
|
BARAN
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
Geçmiş olsun ...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |