|
PT UYELERİ KACTA UYUR |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 Saat 00:26 |
|
EVET PEUGEOTTURKEY UYELERI KACTA UYUYORSUNUZ
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konu ses sıstemlerınden geyık bolumune tasınmıstır bılgınıze..
şekerım ben 23-00 arası degısıyor :D |
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ozmaan senın 30 dakkan gectı :D:D |
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
sam106
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sam106 00: 00 2:00 arası
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 3 gibi
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eee sen kacta uyuyorsun |
||
cagri
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
02:00 04:00 arası
|
||
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benım bellı olmuyo :DD |
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Çervato
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Otelci olduğum için,
Ne zaman davetler biter eve dönersek o zaman uyur. Yanıt: Değişken zamanlı. (Bazen envanter olunca 06:00 - 07:00 filan
Uykucu Bezgin Bekir selamlarımla...
Gökhan Çervatoğlu
34 F(iliz) V(içe) 1962 (Doğum yılım) / 206 Generation HDI 2009
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun! |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
musti
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sabah namazına kadar uyumam
|
||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Benim gibi pt üyeleri hiç uyumaz ancak okulunun projeleriyle uğraşır |
||
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sabah 8 9 arası
|
||
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
||
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
duruma göre değişiyor bee mesela şuan matrax dinliyorum hiç uyku felan yok sayesinde :D
|
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
SAAT GECE 3 HALA YATMADIM AMA YORULDUM 2 CI ORETIM OLMAK BOLE BISEY GECE 5 TE UYU GUNDUZ 4 TE KALK 5 TE OKULA GIT GEL YEMEK YEE HAVA KARARSIN HAYDA SANA GUN BITTI SAKÜLÜMÜZ KAYDI VALLA
|
||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
saat 11 geçerken yatarım ama hafta sonu yada tatil günüyse sabahladığımda oluyor...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
mertbarış
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
|
|
saat 22:00 uyurum
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yorgunluğa göre.. cok yorgun isem yıkanıp yatmam 11 bulur..
normal de 12-1 arası
|
||
alpago
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de 2.öğretimim ancak olayı şöyle düzelttim;
sabah 7'de kalkıp işe gidiyorum. 4'te işten çıkıp okula gidiyorum.
derse göre en geç 22:30'da evde oluyorum.
bence sen de bi işe başla yaşam daha düzenli oluyor o zaman...
|
||
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Normal Şartlarda 00:00-01:00 arası ama yaklaşık 2 haftadır ISO denetlememiz yüzünden bende bılmıyorum ne zaman uyuduğumu
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
saat 12 00 12 30 arası
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |