|
18 inc jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2018 Saat 20:54 |
arkadaslar,407 1.6 hdi araca 225x40x18 inc ebat lastik jant takan oldumu yada takarsak ne gibi olumsuz luklar yasarim,konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bi ara ben taktırdım 18" jant. araçta konfor azaldı. yolda gidişi hızı vs olumsuz yönde etkilendi. orjinali gibi rahatlığı gitti. sadece görüntü güzel oldu. daha sonra biriyle takas ettim orjinal jant lastiğe geri döndüm. ben memnun kalmadım.
|
|
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
peki 17 inc denesem acaba?
|
|
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok mantıksız bi durum hele 1.6hdi ise
Ama istiyorsan tak üstte arkadaş tecrübe etmiş Daha fazla konusmak yersiz.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
17 olur bence 18 çok gelir ama
|
|
Crayzmetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Crayzmetin
|
Benim aracın üzerinde 17inc var. Ve bildiğim kadarı ile orjinal halide 17lik. Bir sorun yaşamıyorum. 16 daki konfor nasıldır bilemiyorum fakat ben memnunum.
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de 205/60/r16 yerine 215/55/r17 taktım aracım 1.6 hdi çok belirgin bir fark yok konfor açısından 16" veya 17" ideal ölçü bence.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |