![]() |
|
Çok acil yardım !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Erdemtts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2018 Saat 13:26 |
bunu deneyeceğim teşekkür ederim
|
|
ErdemTTŞ
|
|
![]() |
|
Erdemtts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot 206 2001 model hatchback 5 kapı
|
|
ErdemTTŞ
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızın marka modeli nedir. yorumu araca göre yapalım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam şöyle diyeyim heryer kuru olsada su bir yerden boşluk bulup oraya girebiliyor. arka koltukları vs. söküp dışardan basınçlı su tutup içerden birinin gözlemlemesi lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim haklısınız ama beni sorunum çok ayrı alttan girmiş gibi su yan duvarlar kuru bagajda sadece alt ıslak
|
|
ErdemTTŞ
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
genelde bu sorunların sebebi arkadaşımızın dediği stop lambasının keçeleri - fitiller ve tahliye kanallarının tıkanması - cam sıyırma fitilleri ve kapı iç yalıtımının yıpranması.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim yinede sağol Benim halıda yok koltuk altında ve bagajda var napıcam bilmiyorum
|
|
ErdemTTŞ
|
|
![]() |
|
ORhun53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Hocam Aynı konuyu bende açtım aynı sıkıntı bendede var.Arka sağ paspasın altı ve bagaja su alıyor.Paspasın altına gelmesini çözdüm.Arka stop lambasının arkasındaki keçe yırtılmış ordan stop lambasına ve paspasın altına su ordan geliyormuş orayı onararak sıkıntıyı çözdüm fakat şuan sadece bagaja az biraz su alıyor onu çözmeye çalışıyorum.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün farkettim aracımın bagajı ve arka koltuğun altı sırılsıklam olmuş yan duvarlada hiç bişey yok fakat taban tamamen su dolu lütfen yardım edin ne yapabilirim
|
|
ErdemTTŞ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |