|
Peugeot 206 Bardaklık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2018 Saat 03:11 |
Küllük yerine takılan bardaklık bakaliti arıyorum. İkinci el veya sıfır farketmez. Elinde olan iletişime geçsin lütfen.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oğuzhan istersen sıfır fiyatını öğrenebilirim kardeşim. 40-45 tl civarı olması lazım sıfır
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Olur abı memnun olurum
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Kardeşim tesadüf böyle bir ilanla karşılaştım..Umarım işini görür.
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Teşekkür ederim ilginize. Ben de buldum da fiyat biraz yüksek geldi. Daha uyguna bulmak maksadıyla açtım konuyu. Çıkmazsa forumda, n11 den alacağım.
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Satan çıkmayınca n11 den satım alımı yaptım. Bakalım nasıl olacak.
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
oğuzhan monte edince bi fotoğraf atsana buraya..Merak ettim nasıl bişey..
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Ptesi Salı gibi elimde olur kargo tabi atarım. İnşallah iş görür bakalım.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel duruyor bende eskiden 206 varken kullanmıştım ama bir süre sonra rahatsız ediyor
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Abi ne anlamda rahatsız ediyor ? Ben sigara kullanıyorum ama vites sebebiyle küllük kullanımı pek rahat olmuyor. bardaklık uyumlu küllük kullanıyorum kokusuz içine at sönsün olanlardan. Kapı cebine koyuyorum küllüğü cama da yakın oluyor yolcu rahatsız olmuyor. Ama esas mevzu bardaklık. Ciddi bir ergonomi sıkıntısı. Torpido içini kullanmak için ya yolcuyu geri basıp huzursuz ediyorsun ya da bizzat yolcunun kendisine tutturuyorsun çayı kahveyi İnşallah güzel tutar bardakları.
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Ürün bu akşam elime ulaştı. Direk takıp gereken denemeleri yaptım. Gayet güzel görünüyor ve kullanışlı. Koyulan bardağı gayet güzel tutuyor. Yeri de çok konforlu oldu. Tek sıkıntısı ışıksız alan olması. O işi de çözeceğim kısa sürede. Sanırım orjinal ürün değil. Küllük gibi güzel oturmadı yerine. Tırnaklar tık tık geçmedi. İttirip bastırınca sıkı sıkıya tutundu sonuç olarak.
|
|
Brcbyrktr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Güzel olmuş..küllüğü çıkararak yaptın dimi? benim küllüğün içinde ufak bi lamba var..bende küllüğü kullanmıyorum ama bazen gece açıyorum ince bi ışık olsun diye. Belki o ışık işini görür.
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
küllük çıkarılıyor evet. Fakat ordaki minik ampul ve soketini de çıkarmadan bardaklık oturmuyor. O ışığı altından uzatmayı bende düşündüm fakat hem uzanmıyor hem de bardaklık oturmuyor. Ufak bir operasyon istiyor orası. Ya Bardaklığı arka kısmına ince bir delik açıp ampulü ordan vereceğim, ya da şerit veya mantar led kullanarak arkadaki kapağın ordan ışık alacağım.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah abi
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |