![]() |
|
Satilik 2010 207 1.4 hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gorkem1925 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gorkem1925
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2018 Saat 21:37 |
2010 degisensiz 1.5 parca boya var safer sadece arac cok duzgun ektralari cok rakam 43500
|
|
![]() |
|
Oguz946 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
43.500 mü yanlıs mı okudum? Kırk üç bin 500 türk lirası doğru mu ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
herkes istediği fiyatı yazabilir şaşılacak bir durum yok. Görkem aracın resimleri ve detaylarınıda paylaşırsan ilgilenenler sana ulaşssınlar veya sahibinden linkini.
|
|
![]() |
|
Oguz946 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Benim istediğim fiyato yazacaksın demedim zaten. Şaşırıp şaşırmayacağımıda sana soracak değilim birader. Hayırlı işler..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Madde 5' i oku istersen 8 yıl önce yazdım
Düzenleyen GökhaN - 07 Aralık 2018 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
”Alım-Satım ilanlarında satışı yapılan ürünün satılımını engelleyecek sözler,içeriği veya fiyatı hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak yasaktır.”
Çok pahalı,çok ucuz,bu nasıl fiyat? Demedim gerçekten bu fiyat mı anlamında şaşkınlığımı belirttim. Yayınlayan arkadasta evet kardesim 43.500 tl diyip geçer bu kadar basittir yani :)
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
sw modelleri bence güzel. benzinli manuel bulmak çok zor. nedenini bilmiyorum ama az satmış sanırım. kronik bir sıkıntısı mı var acaba ? şimdi artık güzel tasarımlı arabalar üretilmiyor. hepsi birbirinin kopyası limon kasası gibi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |