![]() |
|
206 sunroof lastiği nasıl değiştirilir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2018 Saat 18:54 |
cümleten iyi akşamlar,
206 Aracımın sunroof lastikleri yıpranmış ve yolda sunrooftan çıtırtı sesleri geliyor. Bu lastikleri nasıl değiştiririm. Bir arkadaş daha önce detaylı anlatmış konusunu buldum fakat resimler silinmiş malesef. Adım adım anlatırsanız sevinirim. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izmirden bir üyemiz vardı bayadır aktif deil hocam sanroof konusunda özelliklede 206 larda baya tecrübeli kendisi. özelden ulaşırsanız yardımcı olacaktır. ismi aklıma gelmedi konuların içinde bulursunuz muhtemelen
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |