|
301 ses ayarı var mı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2018 Saat 09:01 |
Arkadaşlar yeniden merhaba,
İlk göz ağrım 2002 model 206 aracımı sattım ve yerine 2015 model 301 allure aldım. Merak ettiğim şey ise bu araçta bas, tiz vs ayarı yok mu ? Kurcaladım ama bulamadım ?
Düzenleyen vpro - 29 Eylül 2018 Saat 09:18 |
|
Ele-Elo
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bildigim kadarı ile var ama olmasa da olur gibi bişe 301lerde çünkü hiç akustik yok o araçta
|
|
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi ayar çekip şansımı denerim dedim.Baya bir kurcaladım ama denk gelemedim daha ayrıntılı bakarım. Bide radyosu sanki 206 dan kötü çekiyor.
Arabayı genel olarak beğendim 1.6 dizel fena gidiyor ama biraz malzemeden çalmışlar. Bazen 2002 model 206 daha dolu gibi hissediyorum Düzenleyen vpro - 30 Eylül 2018 Saat 09:02 |
|
Ele-Elo
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 çok daha iyi araba en azından döşeme var 206nin teybi ses sistemi ondan iyi bildiğin teneke hissiyatı var bizde de var 2013 allure ses sistemi 0oldugu için acmiyoruz bile
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sol ustte 2li nota isaretinde olmasi lazim bass tiz ayari var.
301lerdeki yolbilgisayarsiz teypler pioneer uretimi kaliteli teypler. USB bluetooth olmayani yabana atmayin |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aşağıdaki fotoğraftaki teypdense eğer, kırmızı ile işaretlediğim nota tuşu ile yapılıyor,
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
vpro
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendeki teyip bunun eski versiyonu herhalde radyoda ekran yok.(yanı varda direk teybin kendinde var üstünde degil)
O nota tuşuna tıkladım ama bisi bulamamıştım acelem vardı biraz akşam bakınca haber ederim
Düzenleyen vpro - 01 Ekim 2018 Saat 13:17 |
|
Ele-Elo
|
|
vpro
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nota tuşunda otomatik ayarlama aktifmiş kapatınca geldi arkadaşlar ayarlamalar.
|
|
Ele-Elo
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |