|
uzaktan kumanda çalışmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
safrane23
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Arkadaşlar satıyorum ....
|
||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alim satim bolumune yeni bir konu acsaydin daha guzel olurdu. |
||
rzsrht
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam kontak noktaları dediğin yerler nerelerdir. bir de plastik yerlere temas ettirmeyin diyosun kartın üstünde plastik yerler nerelerdir ki. kusura bakma bilmediğim için. bendede uzaktan kumanda çalışmamaya başladı. önce bir alıyor bir almıyordu şimdi hiç almıyor.
|
||
Driverghost
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
|
|
Arkadaslaslar araniza yeni katildim. Benimde bi sorunum var 2003 model partner aracimin kumandasi calismiyor. Bu konu hakkinda bana yardimci olabilirmisiniz. Ne yapmam gerekiyor. Sadece kumanda calismiyor.
|
||
albayrak81
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı albayrak81
|
|
|
||
hacyabi
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
buda benzer fakat farklı bir anlatım..
"Kumanda pili değişiminden sonra, yada herhangi bir nedenle aracın kumandası aracın kapılarını açıp kapatmadığında kumandayı araca tanıtmak gerekir. Buna kumanda senkronizasyonu denir. Bunu yapmak için sürücü tarafındaki anahtar deliğine anahtarımızı takarak kilitleme yönünde çeviriyoruz. Kilitleme yönünde çevirilmiş vaziyette tutarken, bir yandan da kumanda kilitleme tuşuna basılı tutuyoruz. Yaklaşık 5 saniye kadar basılı tutulduğunda kapı kilidinden tıkırtı sesi duyacaksınız. Anahtarı çıkarın Ve kumandadan kapı açma tuşuna basın. İşte bu kadar anahtarınız tekrar aracınıza tanıtıldı. Genellikle bu işlem servislerde yeni anahtar siparişi verildiğinde gelen anahtarı araca tanıtmak için yapılır. Bazen kumanda pilini değiştirdiğinizde de bu işlem gerekebilir." konuyu açan arkadaşa da yukarıdakı cevabı yazan arkadaşa da foruma da teşekkürler. aracım peugeot 308 1.6 hdi 2008 model, bu yöntemi uygular uygulamaz kumandalı anahtar yeniden aktif. |
||
mehmet3580
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
|
|
hay allah razı olsun şuan gecenin saat 1i indim arabanın yanına kontakla olan önerinizi denedim işe yradı kumanda tekrar kullanımda arabam peugeut 407 kapıdan kitlemek çok zor geliyordu:)
|
||
enginbey
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ALLAH RAZI OLSUN DENEDİM OLDU ÇALIŞIYOR KUMANDAM :)
|
||
enginbey
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
enginbey
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ÇOK ŞÜKÜR DENEDİM ÇALIŞIYOR :)
|
||
Adem.307
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2020 Konum: Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Pil modeli ararken komut zincirini gördüm denedim oldu, elinize sağlık. Bu arada araç kontağından daha basit yapılıyor bilginiz olsun
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |