|
Gizli özellik |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
bergun99
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2017 Saat 23:22 |
Merhaba,
2008 ler için yazılımla açtırabileceğimiz gizli özellik var mı ? Teşekkürler. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz. araç hangi paket birde yeni peugeotlarda fazla bir gizli özellik yok aslında viraj aydınlatma felan aktif edilebiliyor diye hatırlıyorum.
Düzenleyen sonerkyl - 07 Haziran 2017 Saat 08:27 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
bergun99
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler, hoşbuldum Allure paketi, |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allure pakette zaten full olan peket hocam kapalı bir özelliği zannetmiyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Bigmanmuko
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bigmanmuko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2014 model 2008 s&s active model aracimda viraj aydınlatma nasıl aktive edilebilir?
Teşekkürler |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
0537 380 32 86
ankaradaysaniz musait bir vakiytte baglanip bakalim araca neler yapilabilir. |
|
Macrostr
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, Bağlanıp bakın tabi ama hani biraz anlatsanız bizim gibi konunun cahilleri bir bilgi sahibi olsa. Ne ile bağlanıyorsunuz, nelere bakabiliyorsunuz, hangi programı kullanıyorsunuz gibi gibi. Saygılar |
|
Bigmanmuko
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bigmanmuko
|
7katiliyorum,
Haftasonu gelebilirim ama neler yapabiliyoruz onu bilirsek biraz daha araştırma yapabiliriz |
|
Bigmanmuko
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bigmanmuko
|
Bir de bugünlerde araç kamerası almak için inceleme yapiyorum. Obd soketinden bahsediliyor, bizim araçlar da da bu bağlantıdan var mı?
Araç kamerasini direk oraya baglayabilirmiyiz |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Araç kamerasını oraya bağlama amacınız nedir. Ekrana görüntü vermekse o öyle olmuyor galiba görüntü kablosunu yer varsa ekranın arkasına takacaksınız |
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Araç kamerasından kasıt yol kamerası sanırım.. Tavsiyem mutlaka çözünürlüğü yüksek , işlemcisi ve lensi sağlam bir de bataryalı değilde kapasitörlü olanlardan alın... Çok kamera kullandım, tecrübeyle sabit.. Güneşli memleketlerde ön cam çok ısıtırsa lens bozuluyor, aracı kısa mesafe kullanıyorsanız aç kapa,aç kapa batarya çabuk ölüyor, çözünürlük iyi olmazsa da öndeki aracın plakasını okumada bile zorlandığınız olur.. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@Macrostr, @Bigmanmuko,
Imzamdaki liste PSA grubu araclarin diagnostik arayuzleridir. Servislerin kullandigi cihaz ve yazilimlar. Yetkili servisin yapabildigi seylerin bir kismini ben de yapiyorum. D kod isteyen uygulamalar haric. Uzun zamandir bu isle ugrasiyorum forumda yenisiniz biraz dolastiginizda beni taniyacaksiniz. TUm beyin fonksiyonalrina erisebiliyorum ariza kaydina ulasabiliyorum fonksiyon testleri grafik parametre olcumleri vs yapabiliyorum. Bunun disinda yukarida bahsettigim gibi D kod onayi isteyen uygualmar disinda beyinlerdeki konfigurasyonlarla oynayabiliyorum. olmayan araclarda hzi sabitleme aciyorum 308lerin makyajli kasalarinda saga sola donus sisi aciyorum v.s. Tabi bir dukkanim fln yok haricen yapiyorum. OBD baglantisi demek kameranin gucunu obd den almak demek. Baska bir anlami yok. OBD surekli akim ceker yani surekli bir +12 baglidir. Siz ara aparatla obd den akim alirsaniz bu kameranin surekli sarjda olacagi anlamina gelir. TimeLapse (sureli cekim) ozelligi olan cihazlarda kullanilir genelde cihaz surekli kayitta degildir sadece belirlenen sure aralikalrinda kareler alir bu da tum gun cekim saglayarak depolama kolayligi sunar. BAzi cihazlarda hassas hareket sensoru var bu sayede arac hareketlendiginde kamera calismaya baslar obd den baglanti sagladiginizda bu ozellik surekli aktif olur sarj problemi yasamazsiniz. onun disinda obd den goruntu aktarma vs gibi seyler yok. Bahsettigim cihazlar donanimli cihazlar arastirirken timelapse ozelligi olup olmamasina islemci gucune kapasitorlu pil yapisina ve ozellikle lens ozellikelrine (guneste parlama en cok sikayet bu yuzden filtre gerekebilir) dikkat edilmesi gerekir. |
|
Viruse
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ali kardeşim bu işte profesyonel, mutlaka inceleme ve test etme şansı bulmuştur. Aynı cihazlara bende denk geldim, OBD bağlantısı ile araç hız, GPS bilgisi, anlık araçta oluşan arıza gibi spesifik bilgileri kamera kayıt alırken eşzamanlı olarak bu bilgileri de dahil ediyor diye okudum. Tabi benim ki sadece yazılanlara bağlı. Gerçekliğini test eden bilir. Ayrıca Ali kardeşim, biliyorsun aracımı değiştirdim, en kısa zaman da Allah' ın izniyle Ankara' ya geleceğim. Benim aracıda cihaza bağlayıp neler yapabileceğine bakmanı isterim. Özellikler viraj aydınlatması hoş olur eğer açabilirsek.
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
Abdullahreis
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Abdullahreis
|
Sa arkadaşlar 2017 peugeot allure 2008 yeni arayüzlü dokunmatik aracim var kitapcikta sesli komut hizmeti oldugunu söylüyor ancak sesli komut hizmetini kullanamadım android auto car play mirrorlink bluetooth android auto hiçbirinde çalışmıyor bayiyi aradım böyle bir özellik yok diyor ancak far açma kısmında sesli komut tuşunu var yardimci olabilirmisiniz ayrıca wi-fi var ama peugeot connetc apps ve tarayici yok internete bağlamiyorum
|
|
Adem308VTİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2017 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem308VTİ
|
Sa. Arkadaslar forumda yeniyim ilk aracimi aldim 2008 peugeot 308 1/6 VTİ motor otomatik benzinli araci aldim ertesi gun motor lambasi yandi yeni aku takilmisti ondan dedi ustalar sonra benzin pompasi dediler sonra fren musoru dediler en son dun bir ustaya goturdum atesleme bujisi 3 tanesi bitmis diyorlar
Aractaki sorun 1 ara ara titreme yapiyor 2 gaz yemiyor durup kontagi kapatip actigimda canavar gibi oluyor 3 motor lambasinin yanmasi kafayi yedirtiyor bana sizce neden kaynaklaniyor manisadayim burda duzgun bir usta bildiginiz varsa onerirseniz srvinirim |
|
fofer
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2018 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni konu açmak istemedim, arama yapınca bu konuya yönlendim.
2008 aracımı mirrorlink ile telefonuma bir türlü bağlayamıyorum. Telefonun ekranını aracın multimedya sistemine aktarmaya yarıyor sanırım ama bir türlü olmadı.
|
|
ceyhunbakr
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2018 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceyhunbakr
|
öncelikle merhaba 2014 model peg2008 smeg ekran için güncelleme yapabiliyormuyuz usb den falan ekstra bi özellik geliyor mu acaba
|
|
husamsdu
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2018 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba. Peugeot resmi sitesinden telefon modelin izin uyumlu olup olmadığına baktınız mı?
Telefon modeliniz nedir?
|
|
hasanarda22
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2018 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasanarda22
|
netten android auto apk cihazınıza yükleyip kullanabilirsiniz. Turkiyeye açık değil daha. eğer cihazınız root edilmişse mirror link özelliğini youtube iptv facebook whatsapp spotify herşeyi araç üzerinden kullanabilirsiniz.
|
|
Gbulbulyay
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2018 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gbulbulyay
|
Hocam, 307 makyajlı kasaya geri vitese takınca sağ ayna indirme yaptırmak istiyorum. Yardımcı olur musun?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |