![]() |
|
MOTOR KOMPLE ELDEN GEÇMİŞ NEDEMEK ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2018 Saat 05:03 |
|
arkadaşlar dizel bi araba alıcam adam ön düzen ve motor komple elden geçti masrafsızdır yazmış. 7-8 bin harcadığını söylüyor. motor komple elden geçmiş bi araba alınır mı bu ne anlama geliyor ?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
motor revizyona uğramış motor içindeki yatak kol vb parçalar değişmiş demektir. İyi bir usta yaptıysa tabiki alınır ama suanki durumu önemli ekpertizde motor durumuna baktırırsan kafan rahat olur her motoru yapılmış arabada alınmaz
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şahsi görüşüm kimse satacağı bir arabaya 7 8 bin tl harcamaz.
ya doğru düzgün yapılmamış sallama yapılmıştır (satarım nede olsa diye çok daha ucuza maal etmek için), yada 7 8 bin harcamıştır ama yine problemi devam ediyor/düzelmiyor olabilir. ikinci el araç bakarken sürekli bu açıklamalara dikkat ediyorum genelde ben.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
|
o yüzden bende tereddütte kaldım hocam. buarada arabayı satan galerici.
yani arabayı galericiyie satan kişi yaptırmış ve galerici o şekilde almış arabayı. ama bi yandan galericiler satamıyacağı arabayı almazlar diye düşünüyorum. istediğiniz ekspertize götürebilirsiniz diyo
|
||
![]() |
||
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
Kardeş aracı ekspertize sadece kaporta için götürün ekspertize ekspertizlerin motor için verdiği %delik değerler gerçeği yansıtmıyor aracın tekerlere verdiği gücü gösteriyor bunu iyice bilin ben 206 mi aldigimda motorun yağ yaktığını bile bile aldım ve bunu bile bile ekspertize yalandan soktum aracın motoru yarı bile değilken %76 çıktı yağ yakan boru gibi yağ dumanı atan bir aracın 76 değer vermesi mümkün mü asla peki ekspertizciye yalandan sorduğumda aldığım cevap enjektör den yapıyor abi oldu yani asla sanayilerde göstermeden almayın ben sayet son dönemde tecrübe ettim ekspertiz işi yalan dolan kardeşim ayrıca motor yapılmış araç alınmaz diye bir şey yok bende motor yaptırdım 206 ma şimdi satsam motor yaptirdin nie satiosun deme şansı yok kimsenin ihtiyaç durumudur satar hastası vardir para lazımdır satar motor yapmış bir satsin sorusunun mantığı yoktur.almak istiyorsan kaporta ekspertizi yaptır hatta ben olsam onunda sanayide yaptırırım onuda beceremeyen ekspertizciler var çünkü motorculara göster al kardeş
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tabiki herşeyini gerçekten dört dörtlük yaptırmış olup da satan vardır ama son dönemde baktığım arabalar ve az çok istanbuldaki galericilerle girdiğim diyaloglara göre insanlara ve özellikle galericilere olan güvenimi tamamen yitirmeme sebep olduğu için bu şekilde düşünüyorum ben :)
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |