![]() |
|
206+ 1.4 benzin + gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Krstt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2018 Saat 22:00 |
öncelikle merhabalar herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar
2010 model 1.4 gazlı atiker sıralı sistemli 206+ araç kullanmaktayım Aracımda ne marka gaz kullanacağımı bilemiyorum Opetten aldığım zaman araba gazı keserek veriyor Shell den aldığım zaman araba 3 bin devirden sonra zorlanıyormuş gibi geliyor Aytemiz den aldığım zaman da araba belirli bir kullanımdan sonra motor arıza ışığı yakıyor Bu konuda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 yıldır lpgli 206 kullanıyorum. Başlarda opet kullanıyordum. Sonra neresi ucuz ise oradan alıyorum. Hiçbir sıkıntı tekleme vs. olmuyor. Ama 20 000, 30 000 km de lpg filtrenizi değiştirin.
|
|
![]() |
|
Krstt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
teşekkür ediyorum filtreyi değiştirdim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor su anlık hayırlı akşamlar
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Kim ne derse desin Shell Shell Shell kardeşim 206 HDI kullanıyorum ve asla başka yerden motorin almıyorum ayrıca aracınızdan benzindeki performansı LPG'de asla beklemeyin asla gostermeyecektir LPG tasarruf unsurudur 4 bin 5 bin devirlerde yeri yoktur motoru o kadar zorlamayın sonuçta fındık kadar motor var turbo dizel gibi kullanmayiniz
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla talip arkadasimiz gibi bende nerde kampanya ben orada hic bilinmedik bir marka haricinde hepsinden aliyorum ben filtreyi 15 binde degistiriyorum degistikten sonra araba %30 rahatliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |