![]() |
|
İşini bilmeyen usta bozuntularına |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2018 Saat 16:45 |
Arkadaşlar kardeşim kalos 1.2 benzinli almıştı beni aradı söyledi abi araba stop ediyor arada diye geldi açtım kaputu bakınıp dururken gözüme ilişti egzantirik devir sensörünün fişi yok ara ara yok arabanın altına yattım altta sallanıyor çektik düzelttik taktık birşey yok gitti stop etme ya yazık ustayım diyen adam bu sensör olmadan bu aracın yürümiceni bilmezmi yazıklar olsun aldıkları paraya ve bunu yapanda büyük ihtimalle lpg ustası regülatöre ayak yapmış regulatörü takmış sokete gelmiş oda adam soket işimi engellıyor diye sökmüş atmiş gizli niyete yazıklar olsun böyle ustalara siz siz olun lpgciye işlem yaptırırken bir saniye ayrılmayın başından insanların aylarca yıllarca biriktirıp aldığını bir saniyede bitiriyorlar haram olsun böyle ustalara verilen para
![]() Not : işinin ehli kardeşlerim alınmasın onlar lafın kime gittiğini biliyor sabahtan beri ince ince dizdim valla
![]() |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işini bilen usta onlar
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende öyle ustalardan çok çektim birçok aracımıda o yüzden sattım bildiğim ustadan şaşmıyorum artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |