![]() |
|
Klima da gelen havanın yükselip alçalması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2018 Saat 09:13 |
Pazar günü klimayı açtım ama klima sanki rolanti dalgalanması gibi çalışıyor yani hava bir yükseliyor bir alçalıyor yalnız arabanın rolantisi normal dalgalanma olmuyor. Klimanın gazını geçen sene bu zamanlar doldurtmuştum. Neden olabilir acaba
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
seroline ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2018 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, polen filtreniz tıkalı olabilir. Polen filtresi sol ön amortisör takozunun olduğu boşluktadır. Klimayı kapatıp normal fan üflemesi yaptırdığınızda da aynı sorun var mı peki?
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
![]() ![]() ![]() ![]() |
polen filtresine bakmadım onuda klima gazıyla aynı zaman da değiştirmiştim. Akşam eve giderken bir bakarım
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
birde hocam linteki bir parça var göğüs içinde oda arızalı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
İnşallah burdan değildir. Bu kadar sökmek istemiyorum derindedir şimdi bu parça
![]() |
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
onu sökmek için torpido kısmını sökmek gerekiyor biraz zahmetli ama videoları mevcut hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Vİdeo araştırayım biraz eğer torpidonun olduğu hazne kısmıysa oraya kadar sökmüştüm zaten amfi kabloları geçirirken
|
|
|
![]() |
|
hocam burdaki videolarıda birinde olacaktı sanırım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Sağolasın umarım fazla uğraşmam
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |