![]() |
|
Enjektör temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmet Bektaş ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2018 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet Bektaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2018 Saat 00:09 |
merhaba arkadaşlar enjektör temizliği için ne düşünüyorsunuz gerçekten bu işlemi yapmaya gerek varmı yaptırandevu arkadaşlar bir faklilik hissettinizmi yoksa bu iş servislerin para tuzaklarından birimi
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enjektör temizliği yaptırmadım ama enjektörlerimin içini komple sıfırladım biz motorun içinde enjektörü çalışırken göremiyoruz ama söküp pompacıya götürdüğümde 2 tanesinin işini ifa etmediğini gözümle gördüm iğne ucu kadar ince delikler var ucunda kurum tortu kalitesiz yakıt o delikleri tıkıyor ve püskürtme olmuyor temizliğe inanmiyorum revizyona inanıyorum zamanı gelince revizyona gitmesi daha mantıklı çünkü her şeyi yenileniyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selçuk arakdaşımızın dediği gibi enjektör temizleyici katkıları sürekli kullanımda fayası olur yani yilda 3-4 defa atmak gerekirki faydası olsun. eğer uzun süre enjektör temizleyi katkı kullanmayıp sonra kullananlarda bazen problemler yaşanabiliyor. Mazot pompasını bozabiliyor ve enjektörleri tıkaya biliyor. Çünkü sistemde ve depo içinde biriken tortuları çözdüğü için. Ardaşımızın dediği gibi enjektörleri gidip pompayıca götürüp bakım yaptırmak gerekiyor. Bu ortalama 500 ile 1200 tl arasında bir maliyeti olur enjektörlerin durumuna göre.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |