![]() |
|
Otomatik Vites Araç Tavsiyesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2018 Saat 11:35 |
|||
selam arkadaşlar 1 ay önce 2003 model pejo 206 aracımı sattım. şimdi otomatik vites araç almak istiyorum. ilk tercihim hondaydı ama fiyatlar uçmuş.
şuanda pejolara yöneldim. pejoyu 4 sene kullandım parçaları ucuz bir araç o yönden hakkını yiyemem ama şu 110 dan sonra saga sola çekmeleri veya araç geçerken çekmeleri hiç hoşuma gitmiyordu :) size sormak istediklerim pejo otomatik vitesde nasıl bir araç genelde fransız otomatige binme diyorlar sebebi nedir ? vites geçişlerinde hissediyormusun ? hissetme derken vites atarken araba tekler vitese geçer gibi ?
206 yı almadan önce çok şey söylenmişti binilirmi masraflı araba felan aldıgımda çokta masrafı çıkmadı en büyük masrafı conta degişmişti :) diger avrupa araçlar olsa belki daha pahalıya patlardı :) aklımda 206 otomatik var ama 206 dan inip tekrar 206 binmek mantıklı gelmiyor sonucta 4 sene kullandım birazda sıkıldım :) 307 de olabilir 207 de olabilir. bütcem 30 35 arası bu fiyat aralıgında hangi aracı kaç modelini ve hangi paketini alabilirim ? birde hangi paket nedir hangi orta full oldugunu yazarsanız sevinirim ? |
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
valla kardeşim 30-35 arası 307 bulunabilir ama al4 şazumanları biliyorsun kronik sorunları var hor kullanılmış araç eline geçerce başını ağrıtabilir. 207 lerde tam otomatik ve yarı otomatik versiyonları var yarı otomatikler vites geçişleri hissedilir. paket olayı çok karışık :D aynı paket araçlarda farklı özellikler olabiliyor o paket modele ek paketler ekletiren çok ondan işler biraz karışık :) piyasaya göre en iyi fiyat performans araçları yine peugeot :)
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
al4 şanzımanların ne gibi kronik sıkıntısı var ki ? çok büyük masraflar çıkartırmı ? expersizde şanzımanun durumu ortaya çıkar mı mesela içeriden bir parçanın ömrünün bitik olması veya ömrünün azalması gibi ? zaten kafama en çok takılan şanzıman olayı digerleri problem degil plasik aksamlarda pejolarda genelde hep ses gelir kalorifer peteginden su sızdırması felan bunlar çogu pejıoda var :)
|
||||
![]() |
||||
grcnay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|||
Pejo 208 1.4 hdi otomatik. alp beyazı 76binde. 2012 model aracımı satıyorum. yakıt konusunu söylememe gerek yoktur. çok ekonomik araç. herhangi biz kazası falan yok. sadece ön tamponda sürtmeye bağlı lokal boya var 229 tl hasar kaydı çıkıyor. istanbul sarıyer. değerlendirebilirsiniz.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|||
fiyat ne düşünüyorsunuz ?
|
||||
![]() |
||||
grcnay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|||
54 bin düşünüyorum.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|||
teşekürler bütcemi aşıyor hayırlı satışlar :)
|
||||
![]() |
||||
|||
teşekkürler.
|
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|||
genelde vuruntu problem kar ve spor ışıkları yanması vites değiştirmemesi gibi. bunlarında bir çoğunun sebebi otomatik kullanmayı bilmeyen sürücülerden kaynaklı genelde ve şanzuman bakımını zamanında yaptırılmadığı için. Ama sıkıntı çekmeyen çok azdır. masraf olarak 600-800 tl başlar 5000-6000 tl kadar yolu olabilir. ustasına parça fiyatına göre
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
Ertanbur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|||
Gel kardeşim sana benim dosta gider arabamı vereyim. 2004 model 307 XT Triptonik Mavi benzin+lpg (Lovato simit tank) 173.500 km de. Ben alalı 6 ay oldu. Alır almaz triger setini ve motor kulaklarını değiştim. Şanzımanın selenoidlerini ve yağını da değiştirdim. Geçen ay da 10.000 bakımını yaptırdım. Alt takımı aldığım arkadaş yenilemiş ve çelik jantlarına michelin crossclimate 205/55 R16 lastik taktırmış. Araba hep İzmir'de kullanılmış. Ben 4. sahibiyim. Donanıma gelirsek; ABS, Sunroof, 6 hava yastığı, dijital klima, far ve silecek sensörü, soğutmalı torpido. CD değiştiricinin yerine küçük ektanlı geri görüş kamerasını da bağladığı bir multimedya oynatıcı taktırmış. Orijinal teyp duruyor ve yol bilgisayarı çalışıyor ancak ekran soluk. Diğer tüm donanımlar sorunsuz çalışıyor. Satış nedenime ve fiyatına gelince; bu arabayı yaşı sizin gibi genç olanların kullanması daha uygun. OLdukça seri ve atak ve bir o kadar da ekonomik. Benim saçlar ağarmış neyime gerek böyle donanımlı ve gösterişli araba diye düşünüyorum fiyatını da yaptığım tüm masrafları da göz önüne alarak 31.500 lira olarak gönlümden geçiriyorum ve sözü sana bırakıyorum.
|
||||
"İnsan kıyafetiyle karşılanır, ilmiyle ağırlanır ve edebiyle uğurlanır"
|
||||
![]() |
||||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|||
Hondanin otomatigini almayinda ne alirsaniz alin. Amcamda 2004 model honda fit vardi sanzumani fabrika cikisi olarak hataliydi(2006 oncesi fitlerin sanzumanlari hep arizali). Kalkista titreme, vuruntu, yolda sakin bi sekilde giderken durduk yere vites dusurme vs vs. Satti kurtuldu.
![]() |
||||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||||
![]() |
||||
RooT_TooR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|||
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 06:16 |
||||
![]() |
||||
RooT_TooR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RooT_TooR
|||
.
Düzenleyen RooT_TooR - 27 Ağustos 2023 Saat 06:17 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|||
peki 2005 2006 model citroen c4 1.6 benzinli otomatik sxpk full paketi nasıl sizce ? bunlarında şanzımanıda al4 mü yoksa farklı mı ?
|
||||
![]() |
||||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|||
2002 palio var şuanda bende otomatik cvt şanzuman. Acıkcası cok ama cok memnunum ne vitec gecişi ne başka birşey hissediliyor. CVT ile ilgili cok ama cok nadir sorun yaşayan duydum ben. daha önce otomaik 307 vardı 6 ayda iki defa revizyon yapıldı ama yine dikiş tutmadı. benim size önerim 2005 sonrası jazz hem geniş hemde yakıtı cok ama cok az ve cvt şanzuman 7 ileri bu arada.
Örneğin benim 1,2 palio 3bin devir 130-140 yapıyor varın gerisini siz düşünün. Düzenleyen KILIÇ - 05 Temmuz 2018 Saat 15:22 |
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|||
Arkadaslar 2007 model 1.6 desinger 307 buldn 120 binde arac 38.500 istiyor lpg var aracta gayet temiz duruyor resimlerde sizce bu fiyat normal mi? Birde arac 1.6 desinger 110 bg benzin lpgli ama tramerde plakadan sorgulama yapildiginda 1.6 desinger hdi 110 hp diyor hdi dizel demek ama arac benzinli tramere mi yanlis girilmis arac?
|
||||
![]() |
||||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|||
sigortacı sigortasını yaparken yanlış girdiğinde öyle oluyor diye bliiyorum. cok önemli birşey değil galiba. bana fiyat sanki yüksek geldi. birde bu arac otomaatikmi.
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|||
Aynen hocam otomatik yari otomatikmis 307ler oyle dedi. Bide full paket celik jant sunroof elektrikli aynalar vs.
|
||||
![]() |
||||
|||
Allah kaza bela vermesin. Aslanın fotolarını yüklersin artık.
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
|||
Sagolda araci almadim hala karar veremedim. =)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |