|
308 amfi elektrik kablosu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gboz3510
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2018 Saat 09:02 |
Arkadaşlar merhaba 2009 1.6 308 aracıma amfi bağlayacağım ama aküden güç kablosunu içeriye nasıl sokacağımı bulamadım . Hiç delik yok acaba 308 kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gaz ve fren pedallarının oraya eğilirsen kardeşim mtoro bölümen giden kablo demetinin geçiş bölümü oradan geçirebilirsin biraz uğraştırır ama güzel temiz bir yalıtım yap içeri su girmesin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Gboz3510
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2018 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oralara baktım ama göremedim ben kablo demetini. Acaba motor bölümünde nereden çıkıyor o demet. Olmadı motor tarafından sokmaya çalışayım. Akünün arkasında kalıyor olabilir mi?
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 da ne güzen amfi kablonu buradan geçir diye fabrikasyon delik açmışlar :)
(Tornavidayı sapladığım yer) |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkes 206 da o delikten söz ediyor bende öyle bir delik yoktu cinside banamı denk gelmiş bilmiyorum :) En olmadı çamurluktanda geçer delmek istemiyorsanız ve yol yoksa ama yer varsa en temizi motor içinden direk içeri.Uğraşmayayım derseniz çamurluk kısmındanda yol bulunabilir duruma göre.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Gboz3510
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 de o kablo demetinin geçtiği yer çok sıkıntı bir yerde be demette hiç boşluk yok matkapla delmek lazım. Tornavida bile girmiyor o lastikten. Aküyü bile söktüm yerinden arkasında kalıyor diye ama yok o demetten kablo geçmiyor. Başka bir delik bulmak lazım. O 206 daki delik süper olmuş ama bende oda yok :)
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uygun bir yerden delik açacaksınız hocam. Aküyü sökmüşken açsaydınız keşke
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence çamurluktan kiçeriye kablo çekilmesi daha mantıklı olur. Bir yerde açık mutlka vardır. Boşuna delmeyin bence. |
|
Gboz3510
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En son sanayide bir yere götürdüm göğüslüğün arkasına denk gelen bir delik buldular oradan soktular. O delik bana 50 tl ye patladı ama bütün tesisatı ve montajı yaptılar. Yani bazen işi ustasına bırakmak gerekiyor :)
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim görüşümde bu işi yapabilen birisi varsa eğer bende yapabilirim birşeyleri kendim yapmayı sevdiğim için..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |