Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bursa Peugeot servis önerisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bursa Peugeot servis önerisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
luridline Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bursa Peugeot servis önerisi
    Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2018 Saat 09:53
Merhabalar,

Bursa' da motor/elektronik sorunlardan anlayan usta arıyorum. Önceliğim Küçük sanayide olması.

1.4 Otomatik aracımda, Silkeleme, Rolanti düşmesi araçta kendi kendine gaz verme gibi sorunlar mevcut. Bir ay önce Rolanti motoru sorunları çözmek için değiştirildi fakat hiç bir çözüm olmadı, aksine şimdi kendi kendine gaz verme ortaya çıktı.

Değişim sonrası adaptasyon da yapılmadı.

Ustaların onu değiştirelim bunu değiştirelim diyerek bir dünya masrafa sebep olmasını istemiyorum. Yoksa parça değiştirdikten sonra map sensörü, rölanti valfi gaz kelebeği, hararet müşürü kendimiz de değiştiririz.

İL-BE otomotive gitmeyi düşünüyorum. Nasıldır? Bir kere kendileri ile görüştüm. İlgili birisine benziyordu.

Düzenleyen luridline - 04 Haziran 2018 Saat 09:55
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2018 Saat 16:06
peki aracı bilgisaya bağlattın mı hiç ? söylediğin ustada orjinal peugeot yazılımı varsa hata kodlarına baktır öncelikle derim. Oksijen sensörleri ve map sensörünü kontrol ettir. Katalizörde tıkalı olabilir.
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2018 Saat 18:11
Aracı bilgisayara bağlatmadım. Açıkçası bu gidişimde bağlatmayı düşünüyorum. Gittiğim ustayı değiştireceğim. Eski araçları çok önemsemiyor ve aracı bilgisayara bağlamıyor. Onun mantığına göre ECU herşeyi kendisi ayarlıyormuş... Eski araba olduğu için de ufak tefek şeyleri normal görüyor. Açıkçası oraya bulaştığıma pişman oldum.
Yukarı Dön
boruc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boruc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2018 Saat 20:17
Bursa küçük sanayide ilkar servis var. Pejo-citroen ozel servis
Once pcye baglayip hatalara bakarlar, Genelde elinde parcalarda oluyo hemen deneme yanilma sorunu bulabilirler
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 Saat 11:16
Sorunu her zaman yapmıyor, problem de bu. Peki fiyatları nasıl ilkarın
Yukarı Dön
boruc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boruc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 Saat 13:07
Orjinalini yazan: luridline luridline Yazdı:

Sorunu her zaman yapmıyor, problem de bu. Peki fiyatları nasıl ilkarın

Sorun oldugunda ariza lambasi yakiyorsa, pcye bagladiginda gorunuyo diye biliyorum. 
Aralıklı ...... ariza olarak
Surekli olunca surekli ..... ariza yaziyor.

Özel servis oldugu icin sanayideki diger dukkanlara gore fiyatlari biraz yuksek olabilir.
Ama once fiyat alirsin yaptirip yaptirmama karari senin. Degisen parcalara garantide veriyor.
Ben bogaz kelebegini degistirmistim, 1 yıl olmadan tekrar bozuldu hemen yenisi takildi mesela, garanti vs ile sen uğraşmiyosun.

2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
Yukarı Dön
ersinyildiz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ersinyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2018 Saat 16:08

Merhabalar,

Bursa' da motor/elektronik sorunlardan anlayan usta arıyorum. Önceliğim Küçük sanayide olması.

1.4 Otomatik aracımda, Silkeleme, Rolanti düşmesi araçta kendi kendine gaz verme gibi sorunlar mevcut. Bir ay önce Rolanti motoru sorunları çözmek için değiştirildi fakat hiç bir çözüm olmadı, aksine şimdi kendi kendine gaz verme ortaya çıktı.

Ustaların onu değiştirelim bunu değiştirelim diyerek bir dünya masrafa sebep olmasını istemiyorum. Yoksa parça değiştirdikten sonra map sensörü, rölanti valfi gaz kelebeği, hararet müşürü kendimiz de değiştiririz.

İL-BE otomotive gitmeyi düşünüyorum. Nasıldır? Bir kere kendileri ile görüştüm. İlgili birisine benziyordu.

Kardeşim geçmiş olsun. Benim de benzer bir sorunum vardı, alternatör tamiri ile çözdüm. Konuyla ilgili biroto ve ilbe var küçük sanayide ikisiyle de çalıştım ikisi de iyidir ama belirtilerin aynısını yaşayan ve çözen biri olarak önce elektrikçiye baktır derim. Karakaş var küçük sanayide. Ben de Bursa'dayım. İstersen öncesinde beraber bakabiliriz araca. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2018 Saat 17:17
Orjinalini yazan: ersinyildiz ersinyildiz Yazdı:

Merhabalar,

Kardeşim geçmiş olsun. Benim de benzer bir sorunum vardı, alternatör tamiri ile çözdüm. Konuyla ilgili biroto ve ilbe var küçük sanayide ikisiyle de çalıştım ikisi de iyidir ama belirtilerin aynısını yaşayan ve çözen biri olarak önce elektrikçiye baktır derim. Karakaş var küçük sanayide. Ben de Bursa'dayım. İstersen öncesinde beraber bakabiliriz araca. 

Ya açıkçası sorunlar çok farklı başladı. Triger kayışı koptu. Bir otoya yaptırdım. Fakat çok tatmin olmadım. Arabada rolantide silkeleme sorunu başladı. Özellikle kışın soğuk havalarda stop etme sorunu vardı. Rolanti devri de motor ısındıkça düşüyodu. Önce bir kere daha subap ayarı yaptırdım Bir otoda. Sonrasında silkeleme çözülmedi. Rolanti Motorunu değiştirdik. İki ay oldu olmadı. Hakan Usta bilgisayara falan bağlamıyo arabayı. Adaptasyon falan yapmadı. Bu kendisi adapte olur deyip yolluyo. Rolanti motoru ile yalnızca stop sorunu çözüldü.

Şimdi de arada bir 3 defa denk geldim. Araç ile seyir halinde iken fren yaptığımda rolanti devri 1300-600 arasında dalgalanıyo. Araç otomatik olduğu için de şehir içi trafikte sıkıntı olabiliyor. Boşa alınca düzeliyor. bazen bir defa bazen 3-4 defa dalgalanma gördüm ama sık olmuyor ve lamba yakmıyor.

Eskiye nispeten önceki rolanti motorunda da bu yeni takılanda da rolanti devri sabit 900 de durmuyor. Özellikle ilk çalışma anında normal iken, motor ısındığında 750 lere kadar düşüp sabit kalabiliyor. Sorunun sebebi adaptasyon mudur bilmiyorum. Bir otoya gitmemeyi düşünüyorum bu sefer.

İlbe iyiyse oraya gidebilirim ama onun fiyatları nasıldır bilmiyorum. Suap ayarı 100 lira adaptasyon 50 lira demişti . Ekstra ne çıkar kestiremiyorum. Baya masraf çıktı bu yıl arabadan yana. İlkara da gidebilirim.

Karakaşı biliyorum. Marş motoru yaptırmıştım onlar da iyiler. Birlikte de bakabilirz, dediğim gibi her zaman yaptığı bir şey değil. Ama önceliki rolanti motorundan kaynaklanıyormuş gibi geliyor. Bi adaptasyon yaptırmak lazım diye düşünüyorum

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2018 Saat 17:18
Senin ne gibi şikayetlerin vardı
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2018 Saat 00:08
ben senin yerinde olsam servise arıza tespiti yaptırtırdım 130 tl arıza tespiti yapıyorlar sana yapılması gerekenleri söylüyorlar fiyatınıda veriyorlar %25 indirim vardı şu sıralar işçilik ve parçada yaptırmak istemiyorsan 130 tl arıza tespit ücreti alıyorlar dışarıda da yaptırabilirsin servise yaptırırsan arıza tespit ücretini almıyorlar. iki serviste yardımcı olur . Benim görüşüm senin aracın kalkarken silkeleme yapıyorsa motor alt tokozuna  baktır derim diğer sorun dalgalanma sorunu sanırım katalizör lambada sensörleri oksijen sensörü iyi okuyamıyor okuduğunu da aracın beynine komut gönderiyor .beyinde kelebek boğazı motoruna birde enjektöre dengesiz sinyal gönderiyor buda dalgalanmaya sebep oluyor sanırım yada aküyle bir proglem olabilir akünün değişmesi veya yanlış akü seçimi olabilir mesela orjinali 60 amper se nadam 70 amperlik takıyor araç anormal davranışlar sergileyebiliyor. 
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
Yukarı Dön
ersinyildiz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ersinyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2018 Saat 11:59

Birgün normal seyirde giderken ibreler tamamen gitti. Birkaç yüz metre sonra normale döndü. Bu durum birkaç gün böyle devam etti. Akşamları daha az yapıyordu, bazen rölantideyken bile gidiyor, frenlere basınca düzeliyordu :) Hemen götüremediğim için bir süre öyle kullandım, o süre zarfında kendi kendine gaz verdiğine, bazen rölantiyi ayarlayamayıp stop ettiğine şahit oldum.

Tabi bu süre zarfında da önce mekanik sanıp biroto'ya götürdüm, beyinle ilgili olabilir dendi. Sonra başka bir elektrikçiye gittim yine küçük sanayide toplamda 1 dakika incelemeden beyin dedi. Karakaş'a götürdüm beyin dediler :). En son yine küçük sanayide bir beyinciye götürdüm. 

Araç da maalesef seninki gibi herzaman yapmıyor o yüzden de tespitini yaptırmak zor. 
Beyinci de aracı bırakmamı, beyini açıp bakmaları gerektiğini söyledi. Kapıyı da 1000 liradan açtı. Çok içime sinmedi bırakmadım aracı. Bunun üstüne fransızca forum siteleri de dahil heryerde araştırdım konuyu. Frene bastığımda, silecekleri çalıştırdığımda (yani akım çekilen durumlarda) ibrelerin normale dönmesi, sileceklerin çok hızlı çalışması, cam motorlarının normalden daha hızlı çalışması gibi belirtiler aslında araçta akımla ilgili bir sıkıntı olduğunu gösteriyordu. Nitekim araç 90.000 km'deydi ve bakım kitapçığında da 85.000'de alternatör değişimi veya bakımı öneriliyordu. (bunu sonradan gördüm)

En son otosansitte bir beyinciye götürmeden önce şansımı son kez denemek için karakaş'a götürdüm. Ölçtük, alternatör akımı yüksek çıktı. Konjoktür tamiri yapıldı. Bir daha ibreyle ilgili sıkıntı yaşamadım ama rölantide dalgalanma başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda su birikintisine girdim, yine benzer arıza çıktı. Bu sefer konjöktörü komple değiştirdiler. Dalgalanma sorunu da ortadan kalktı. 

Belirtiler çok benzer diye aklıma ilk o geldi. İnşallah öyle basit birşeydir. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2018 Saat 22:32
Orjinalini yazan: ismailkaya ismailkaya Yazdı:

ben senin yerinde olsam servise arıza tespiti yaptırtırdım 130 tl arıza tespiti yapıyorlar sana yapılması gerekenleri söylüyorlar fiyatınıda veriyorlar %25 indirim vardı şu sıralar işçilik ve parçada yaptırmak istemiyorsan 130 tl arıza tespit ücreti alıyorlar dışarıda da yaptırabilirsin servise yaptırırsan arıza tespit ücretini almıyorlar. iki serviste yardımcı olur . Benim görüşüm senin aracın kalkarken silkeleme yapıyorsa motor alt tokozuna  baktır derim diğer sorun dalgalanma sorunu sanırım katalizör lambada sensörleri oksijen sensörü iyi okuyamıyor okuduğunu da aracın beynine komut gönderiyor .beyinde kelebek boğazı motoruna birde enjektöre dengesiz sinyal gönderiyor buda dalgalanmaya sebep oluyor sanırım yada aküyle bir proglem olabilir akünün değişmesi veya yanlış akü seçimi olabilir mesela orjinali 60 amper se nadam 70 amperlik takıyor araç anormal davranışlar sergileyebiliyor. 

Kalkışlarda silkeleme yok normade. Rolanti valfinden çok şüpheliyim. Rolanti devri motor socaklığı ile bozuluyor. Soğuk motorda güzel çalışıyor dalgalanmasız. Servis yedek parçada yüksek fiyatlı kalır. İndirim işçilikte. 1000 liranın altına çıkamam düşüncesindeyim
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2018 Saat 22:34
Orjinalini yazan: ersinyildiz ersinyildiz Yazdı:

Birgün normal seyirde giderken ibreler tamamen gitti. Birkaç yüz metre sonra normale döndü. Bu durum birkaç gün böyle devam etti. Akşamları daha az yapıyordu, bazen rölantideyken bile gidiyor, frenlere basınca düzeliyordu :) Hemen götüremediğim için bir süre öyle kullandım, o süre zarfında kendi kendine gaz verdiğine, bazen rölantiyi ayarlayamayıp stop ettiğine şahit oldum.

Tabi bu süre zarfında da önce mekanik sanıp biroto'ya götürdüm, beyinle ilgili olabilir dendi. Sonra başka bir elektrikçiye gittim yine küçük sanayide toplamda 1 dakika incelemeden beyin dedi. Karakaş'a götürdüm beyin dediler :). En son yine küçük sanayide bir beyinciye götürdüm. 

Araç da maalesef seninki gibi herzaman yapmıyor o yüzden de tespitini yaptırmak zor. 
Beyinci de aracı bırakmamı, beyini açıp bakmaları gerektiğini söyledi. Kapıyı da 1000 liradan açtı. Çok içime sinmedi bırakmadım aracı. Bunun üstüne fransızca forum siteleri de dahil heryerde araştırdım konuyu. Frene bastığımda, silecekleri çalıştırdığımda (yani akım çekilen durumlarda) ibrelerin normale dönmesi, sileceklerin çok hızlı çalışması, cam motorlarının normalden daha hızlı çalışması gibi belirtiler aslında araçta akımla ilgili bir sıkıntı olduğunu gösteriyordu. Nitekim araç 90.000 km'deydi ve bakım kitapçığında da 85.000'de alternatör değişimi veya bakımı öneriliyordu. (bunu sonradan gördüm)

En son otosansitte bir beyinciye götürmeden önce şansımı son kez denemek için karakaş'a götürdüm. Ölçtük, alternatör akımı yüksek çıktı. Konjoktür tamiri yapıldı. Bir daha ibreyle ilgili sıkıntı yaşamadım ama rölantide dalgalanma başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda su birikintisine girdim, yine benzer arıza çıktı. Bu sefer konjöktörü komple değiştirdiler. Dalgalanma sorunu da ortadan kalktı. 

Belirtiler çok benzer diye aklıma ilk o geldi. İnşallah öyle basit birşeydir. 

Benim sorun daha farklı ama araç 95 binde alternatörü de kpntrol ettireyim kayış işe birlikte
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı luridline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2018 Saat 08:36
Haftasonu İl-Be otomotive gittim. Bilgisayara bağladık. Bir sorun görünmedi. Sıklaştırdıktan sonra getir dedi. Rolanti motorundan çok şüpheleniyorum. Eskiyi de bir otoda bırakmıştım değiştirdiğimizde. Bi ara gidip soracağım bulabilirse onu geri takacağım.
Yukarı Dön
Djuzay Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Djuzay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2020 Saat 04:01
Merhabalar, 
2010 Partner Tepee 1.6  hdi 110 aracımı yeni aldım. 117.xxx de teslim aldım şimdi 119.xxx 120bin bakımı için nereyi öneriyorsunuz. Karter de terleme var . Contası değişecek büyük ihtimal. Servis işçiliği ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz çok çok sevinirim. Birde nelere dikkat etmem gerekiyor.
Partner Tepee 1.6HDİ 110 Premium Pack 2010
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2020 Saat 10:33
kucuksanayi 5. Blok peugeot  europar car servicenin capraz karsisinda yeni acilan peugeot baykar servisinden ayrilan arkadaslar var 3.4 ay olmustur dukkani acali gidin bir fiyat teklifi alin derim yardimci oluyorlar 
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
Yukarı Dön
Djuzay Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Djuzay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2020 Saat 00:59
Teşekkür ediyorum İsmail.
Partner Tepee 1.6HDİ 110 Premium Pack 2010
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 7729 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1602 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7733 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 211 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2667 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 144 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9572 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 453 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 306 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 217 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 487 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 297 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 184 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 323 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 333 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 878 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 418 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 367 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 1083 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 413 0 kartal5200
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 4
selahattnsahman 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
erthe 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English