![]() |
|
Koltuk Arkası Ceplik Yapımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2018 Saat 22:15 |
Arka kapılarda cep olmaması ve koltukların arkasında da cep olmaması dolayısıyla arka koltukta oturanlar su şişesini bile koyacak yer bulamıyor. Bununla ilgili biraz araştırdım ama daha önce hiç yaptıran göremedim. Organizer adı altında satılan komik şeylerden istemiyorum.
Orjinalinde ki gibi koltuk arkası tek cep yaptırmak istiyorum. Döşemeciler böyle bir şey yapabilir mi acaba? Daha önce yaptıran oldu mu ?
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
![]() ![]() ![]() ![]() |
koltuğun döşemesini güzel sökebilirseniz cep yapması çok basit sadece 3 tarafı dikili kumaş parçası birşey yok güçlendirmek için dikişlerini bir kez daha ufak katlayabilirsiniz ;) hatta döşemeyi söksen döşemelik kumaşı alsan terziye bile gidip desen yapar 2 dakkada ;)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Bunu benim yapabilmem imkansız, mundar olur koltuklar ama gözünü para bürümemiş bir döşemeci bulsam dediğiniz şeyi 100 tl ye falan yapar sanırım. Aslında koltuklar sökülmeden üzerindeyken şu şeyin yapılma imkanı olsa çok iyi olur. Diğer türlü işlerine gelmeyebilir döşemecilerin, ohooo bunda çok işçilik var gibisinden
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şöyle söyleyeyim su şişesi konusunda bende sıkıntı çektim bende ceplik vardı şişe konunca sarkıyor o cepler asıl ozaman bende öyle olunca hiç hoşlanmıyorum.Ceplik olmasına rağmen organizer kullanmıştım.Sizde ya seyyar yapcaksınız yada işin ustası birinden yardım alacaksınız döşemeciyle görüşmeniz lazım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Merhaba sizin organizerin resmini atma şansınız var mı araçta takılıyken
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |